avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, in anul 2007 am facut un credit la Bcr de 5700 lei. Am platit cateva luni dupa care am ramas fara servici si nu l-am mai putut plati. Creditul a fost preluat de catre Eos-Ksi. De cateva luni sunt angajat si mi-a venit la firma o adresa din partea unui executor privind poprirea salariului pana la suma de 13.500 lei. Dosarul de executare este din 2014. As putea face contestatie la executare? Sau e prea tarziu?
Cel mai recent răspuns: Paulstoica , utilizator 08:47, 11 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Au trecut 60 de zile. Mai pot face ceva?
Da!
Puteti sa demisionati si sa va reangajati in alta parte. Nu prin transfer, pentru ca se transfera si poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont reiffeisen bank drelciucc drelciucc Am un credit contactat la Bcr in 2006,si la fel ca altii in situatia mea,am ajuns in imposibiliatea de a-l platii.De prin 2010 creditul meu a fost preluat de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)