avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate saturn

Activitate saturn

In legatura cu simularea ,intra pe site-ul Inm si vezi anuntul din 4 februarie, vei gasi acolo toate datele in legatura cu simularea.
Dupa lectia asta de procedura civila , pe care tocmai ai tinut-o , trebuie sa-ti aminteasca cineva , ca la acest axamen , toate trei varientele de raspuns nu pot fi corecte(pot fi retinute 1 sau 2 raspunsuri corecte).Asa ca intrebarea cu pricina nu avea ce cauta la acest examen sau ma rog, trebuia formulata in alt mod.
Este adevarat ca practica poate folosi,dar fara o teorie bine pusa la punct nu faci nimic.Asa ca imi permit sa te contrazic si am sa spun ca teoria este baza iar practica e continuarea , e finalitatea. Nu ai ce cauta in sala de sedinte daca nu cunosti institutiile fundamentale ale dreptului, iar un bun profesionist e obligatoriu sa le imbine pe amandoua.Asa ca nu navaliti in sala de sedinta asteptand raspunsuri pe care uneori numai un tratat vi le poate oferi.
Spor la invatat!
Felicitari pentru faptul ca ai ripostat la modul de corectare a grilelor! Te rog si eu sa postezi ceea ce a hotarat ICCJ.
Poate ca daca fiecare dintre cei care am participat la acest examen si care am fost foarte aproape de reusita am fi facut acest demers ,soarta examenului ar fi fost alta.(mai ales ca nu este prima data cand comisia de examen retine ca raspunsuri corecte , unele eronate).
Iti tin pumnii si astept cu interes sa comunici solutia pe care ai obtinut-o!

Despre examenul care ar fi trebuit sa aiba loc in martie -aprilie mai stie cineva ceva?Va rog sa comunicati orice veste sigura pe care o aveti!