avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate cioflea

Activitate cioflea

elga50 a scris:

N-a mai aparut dl Cioflea sa ne lamureasca....!

s-a rezolvat amiabil :)
problema a fost rezolvata. am fost la presedintele de bloc si i-am cerut sa sa imi dea in scris ca nu vrea sa imi elibereze adeverinta si sa scrie si motivele pentru care nu o face. bineinteles ca nu a facut-o si mi-a explicat ca defapt fostul amdinistrator l-a rugat sa nu imi dea adeverinta pana nu platesc restantele. eu intre timp am vorbit cu fostul administrator si i-am cerut sa imi spuna cat am de platit , sa imi demonstreze cu acte cum a facut calculul si sa imi elibereze chitanta pe suma platita. fostul administrator mi-a spus ca numai gaseste toate facturile vechi si sa ii dau o anumita suma de bani pe care el crede ca ar fi trebuit sa cuprinda vechile chetuieli si ca nu imi poate elibera nici o adeverinta pentru banii primiti. aceasta discutie i-am relatat-o presedintelui blocului si atunci mi-a eliberat adeverinta de care aveam nevoie.
datorie la bloc de cand este noul administrator nu am, ar putea scrie pe adeverinta ca din data de cand a preluat el administratia blocului sunt la zi cu cheltuielile?
Buna ziua

Am o problema legata de cheltuielileere restante la intretinere (gunoi si apa rece) de pe vremea vechiului administrator care nu a incasat cheltuielile de bloc pe o perioada de aproximativ 1 an, el platindu-le la CET din buzunarul propriu pentru ca nu avea timp sa vina sa incaseze. (toata scara este in aceasta situatie). Eu vreau sa vand locuinta si noul administrator ( care este de aproximativ 2 ani si ceva si la care am cheltuielile de intretinere la zi ) nu vrea sa imi elibereze adeverinta necesara la notar pana nu imi rezolv datoriile cu vechiul administrator. Este posibil sa faca asa tinand cont ca vechiul administrator nu imi poate dovedii din calcule cat as avea de plata si nu poate oferii nici o chitanta .

multumesc