Am o problema legata de cheltuielileere restante la intretinere (gunoi si apa rece) de pe vremea vechiului administrator care nu a incasat cheltuielile de bloc pe o perioada de aproximativ 1 an, el platindu-le la CET din buzunarul propriu pentru ca nu avea timp sa vina sa incaseze. (toata scara este in aceasta situatie). Eu vreau sa vand locuinta si noul administrator ( care este de aproximativ 2 ani si ceva si la care am cheltuielile de intretinere la zi ) nu vrea sa imi elibereze adeverinta necesara la notar pana nu imi rezolv datoriile cu vechiul administrator. Este posibil sa faca asa tinand cont ca vechiul administrator nu imi poate dovedii din calcule cat as avea de plata si nu poate oferii nici o chitanta .
Pentru a va concretiza interesul de tranzactionare apartament ,aveti varianta sa achitati ex administratorului suma impusa in listele de intretinere prin document autentificat la notar
In baza documentului notarial actualul presedinte de asociatie si administrator de imobil au obligatia sa elibereze dovada ca nu figurati cu debite
Daca restanta se regaseste in fisa apartamentului trebuie sa o achitati, daca restanta este doar in mintea administratorului vechi sau nou, atunci presedintele este obligat sa va emita adeverinta.
Ce omenos vechiul administrator. Era Becali cumva? Sa recapitulam: Timp de 1 an de zile ati stat in bloc ati consumat si apa, lumina, .... si nu ati achitat nimic. Corect? Asociatia e la zi cu plata facturilor pentru ca adminstratorul a achitat facturile asociatiei cu bani lui. Corect?
Daca situatie este asa vreu si eu numarului de telefon sa il pun administrator la mine sa nu platesc si eu nimic la intretinere sa plateasca el di bani lui sa fac eu altceva cu bani mei.
Puteti da mesaj pe privat.
Corect! Nu va intereseaza cine a fost sau cine este administrator, dumneavoastra cereti sa va elibereze o adeverinta de vanzare cumparare. Sa va scrie in acea adeverinta care este debitul dvs., daca acesta exista.
Ce se intampla in cazul in care cumparatorul face plata prin imprumut bancar? Banca are termenele ei, o stim cu totii. Daca va ingradeste dreptul de a vinde apartamentul, asociatia poate fi data in judecata pentru ingradirea dreptului de proprietar.
datorie la bloc de cand este noul administrator nu am, ar putea scrie pe adeverinta ca din data de cand a preluat el administratia blocului sunt la zi cu cheltuielile?