buna.revin si eu cu o problema.in luna decembrie 2010 mi-am adus in tara o masina,am scos pe 24.12.2010 numere rosii,iar nemaifiind loc la registru nu am reusit sa-l fac,iar in luna ianuarie nu am avut bani.stiam ca am timp pana in luna martie sa inscriu masina ca sa prind taxa din 2010. mai am vreo varianta,sa prind taxa veche? astept raspuns.multumesc
revin cu amanunte la aceasta problema si solicit din nou ajutor.
am apelat la un executor, unde am aflat ca nu am nimic de executat.apartamentul e pe firma,iar firma pe numele fiului persoanei in cauza.
pot recurge la un proces,bazat,printre altele,pe inselaciune,abuz de incredere si escrocherie,care poate duce la pedeapsa cu inchisoare,daca renunt la bani pt acest lucru? sau imi puteti da un alt sfat? multumesc
din cate stiu eu, are un apartament luat prin banca, ipotecat deci, insa si ratele la acela sunt neplatite de ceva vreme, si unul pe numele unui copil.nu stiu daca e coproprietara sau nu... executorul poate afla toate acestea,nu? multumesc de acest raspund f prompt
in urma cu ceva vreme am imprumutat unei persoane niste bani,destui,... neputand sa ii recuperez nici dupa jumatate de an.
acum vreo o luna,am facut un contract de imprumut notarial cu aceea persoana, iar de cateva zile a expirat termenul de restituire, eu neprimind inca banii.Datornica ma tot amana,iar eu avand titlu executoriu pot apela la un executor,ceea ce am de gand sa si fac. problema este ca, daca aceasta persoana nu are bunuri mobile sau imobile pe numele ei,cum pot recupera banii?
Buna tuturor.Vreau sa imi infiintez un pfa in domeniul reparatilor telefoanelor.Din cate stiu, este vorba de reparatii articole personale,de uz casnic,etc; dar problema este ca nu am calificare(diploma) si nu gasesc un curs care sa includa lucrul asta.Este ceva de facut? Stie cineva ce curs ar trebui sa urmez pt acest domeniu? Sau se poate altfel? Mentionez ca am experienta deoarece am lucrat in acest domeniu,dar fara carte de munca... Astept raspuns.Multumesc anticipat !