Buna ziua,
Am o matusa care a murit. Ea nu are copii si nici sot. Deci apartamentul ei ramane fratilor, iar in cazul in care are un frate decedat ramane copiilor lui.
Ea are un frate care a murit acum foarte multi ani in urma. Cand a murit el era divortat dar avea 3 fete minore. Din cate am vazut fetele au dreptul la mostenire, nu? Intrebarea mea este: cum dam de fosta sotie a fratelui decedat? Ea s-a recasatorit si nu se mai stie nimic de ea de ani de zile. Daca o cautam si nu o gasim,pentru a lua legatura cu fetele ei, cum se procedeaza la mostenire?
Buna ziua,
Am o matusa care a murit. Ea nu are copii si nici sot. Deci apartamentul ei ramane fratilor, iar in cazul in care are un frate decedat ramane copiilor lui.
Ea are un frate care a murit acum foarte multi ani in urma. Cand a murit el era divortat dar avea 3 fete minore. Din cate am vazut fetele au dreptul la mostenire, nu? Intrebarea mea este: cum dam de fosta sotie a fratelui decedat? Ea s-a recasatorit si nu se mai stie nimic de ea de ani de zile. Daca o cautam si nu o gasim cum se procedeaza la mostenire?