avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate herate

Activitate herate

Răspuns la discuția pensie alimentara pentru major
deci imi spuenti ca merita incercat...desi legea spune ca daca e inscris intr-o institutie de invatamant recunoscuta de stat si face dovada ca urmeaza cursurile acesteia...conteaza doar frecventa ?
Răspuns la discuția pensie alimentara pentru major
nu poate frecventa..e invatamant la distanta....deci nu e cu frecventa....am facut dovada pt miscorarea pensiei..dar ma gandeam ca poate fi util pentru sistarea totala...
am un baiat de 20 de ani inscris la o facultate cu invatamant la distanta caruia ii platesc pentie de intretinere.mentionez faptul ca el a platit numai taxa de inscriere la aceasta facultaate..iar pe baza acestei plati el a obtinut o adeverinta precum ca este student la aceasta facultate...eu fiind obligat sa -i platesc aceasta pensie desi are peste 18 anii.prima rata din taxele de scolarizare pe semstrul I nu le-a achitat, si nici cea de-a doua rata...neprezentandu-se nici la aceasta sesiune de examene. Pensia de intretinere major este conditionata de freceventa si rezultatele la invatatura? Exista vreo lege prin care ii pot sista plata pensiei de intretinere pe motiv ca nu invata? Exista sansa ca in toamna sa se reinmatriculeze pe baza unei noi inscrieri de fatada, scopul lui fiind doar de a obtine o simpla adeverinta...si sa primeasca aceasta pensie "degeaba" pana la implinirea varstei de 26 ani. in plus, mai am 2 copii minori in intretinere..unul de 7 ani si unul de 2 ani de zile.