avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate deea79

Activitate deea79

Răspuns la discuția am nevoie de ajutor urgentttt !!!
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Societatea are un numar de 13 angajati, iar persoana care se ocupa de departamentul resurse umane va fi reprezentantul nostru.De fapt ea este cea care detine dovezile ca au fost semnate doua randuri de state.
Inca o intrebare foarte importanta mai am: SE VOR RECUPERA IN INSTANTA SALARIILE PREVAZUTE IN CONTRACTELE DE MUNCA SAU CELE PE CARE LE LUAM IN REALITATE.( IN LEGATURA CU TICHETELE DE MASA NU CRED CA VOM REUSI CEVA, DAR IN ORICE EVENTUALITATE AVEM SI TABELELE IN CARE SEMNAM PENTRU TICHETE).

MULTUMESC FRUMOS
Răspuns la discuția am nevoie de ajutor urgentttt !!!
Putem sa actionam in instanta fara a mai depune in prealabil plangere la itm?
Doar asa putem recupera drepturile salariale?
Sunt angajata la o societate cu raspundere limitata de sase luni, salariul se da o data pe luna, in ultima zi a lunii iar tichetele de masa pe data de 15 ale lunii.
Problema este ca ultima data cand am luat salariul este in data de 3 noiembrie 2008 iar pana acum ne-a tot amanat, ba ca s-a aprobat un credit dar nu sunt lichiditati in banca, ba ca se va face recuperarea de tva...si tot asa.Marti in data de 20 ianuarie 2009( toti angajatii) l- am asteptat pe director si i-am pus in vedere ca daca pana pe 30 ianuarie nu primim drepturile salariale vom face plangere la ITM.
As dori sa-mi spuneti care sunt urmarile acestor plangeri, ca sa nu mai spun ca pe cartea de munca aveam minimul pe economie dar in mana luam mult mai mult si avem dovada cele doua state ( si cel cu salariul minim pentru care semnam cat pe si cel pe care luam cat aveam net-ul de asemenea semnat) si avem de gand sa declaram si aceasta,

Multumesc frumos.