pt elena_mky cu dedicatie
Auzi elena din troia nu te a bagat nimeni in seama pe tine vezi ti de treburile tale si de propria ta invidie care te asigur draga mea e din belsug si nu stau sa raspund tuturor ratatilor care se simt pentru ca tu asta ai facut dragutzo TE AI SIMTIT SI ATINS. Eu am vorbit la modul general si chiar nu reusesc sa mi dau seama de ce te ai atacat atata si nu stau pe forum toata ziua pentru ca EU INVAT nu raspund frustratilor/frustratelor. Daca spui ca stai in banca ta sincera sa fiu nu se vede. Invata sa te controlezi
Trebuie sa ai o gramada de prostie in cap ca sa ai invidie pe cineva care foloseste hands-uri. Nu e nicio invidie e ceva normal sa ai o parere, sa ai dreptul la exprimarea ei oricand vrei si sa spui ce gandesti. Cine sta si invata de doua luni aproape incoace ca sa ia examenul asta si sa faca ce-i place nu se simte deloc bine cand vede in jurul sau persoane care desi nu au stat sa citeasca un cuvintel din carti scrie foarte linistit ca si cum ar fi cel mai inteligent om din lume. Ei bine nu e asa, isi fura singuri caciula ca sa ce? sa se faca apoi de ras in instante si-n fata clientilor si sa le ia si banii pentru prostia lor.
Daca tu nu ai vazut e grav. Sunt destule cazuri si sincer e de a dreptul frustrant sa te depaseasca unu care nu stie cu ce se mananca materiile astea doar pentru ca are un handsfree. Nu e frumos si nici moral, dar ce sa ceri in societatea asta de toata jena...
A fost bine cu capacitatea si cauza dar cu imbogatirea si contractul de tranzactie cam nasol. In fine
Vreau si eu baremul va rog cine-l are.
Bafta in continuare tuturor!!!!!!!!!!!
Vreau si eu va rog frumos ajutor in legatura cu examenul de admitere-n profesie cu niste sinteze.
Va multumesc si astept ajutorul pe adresa de mail cristina_burtan@yahoo.com.
Ciao!:help: