avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate florin96

Activitate florin96

Contract de inchiriere inregistrat la ANAF cu clauza de reziliere pentru neplata utilitatilor. Are titlu executoriu (Conform noului Cod de procedură civilă, cererea de executare silită, însoţită de contractul de închiriere inregistrat la ANAF, se depun la executorul judecătoresc competent, respectiv executorul din circumscripţia curţii de apel în raza teritoriala a căreia urmează să se facă executarea. Acesta, în termen de cel mult 5 zile de la înregistrarea cererii, va solicita instanţei încuviinţarea executării silite, înaintându-i în copie cererea de executare şi titlul respectiv).
Problema este ca nu refuza. Ma amana cu diferite pretexte. Ce pot face sa urgentez eliberarea acestor acte?
art. 37 alin 2 Legea 50/1991
lucrarile de constructie autorizate se considera finalizate daca s-au realizat toate elementele prevazute in autorizatie...

In cazul dvs. eventual constata ca s-au "realizat elementele prevazute in autorizatie".

Acoperisul genereaza necesitatea impozitului.
Revin cu intrebarea ce pot face pentru a urgenta eliberarea actelor pentru somaj de la lichidatorul (firma este in insolventa - procesul fiind incheiat la tribunal)/.

Va multumesc anticipat
Lichidatorul mi-a eliberat acte pentru somaj cu date false si formulare necompatibile.
La AMOFM mi s-au respins aceste acte si m-am adresat lichidatorului pentru remedierea acestora. Acesta ma poarta cu diverse amanari. Intrebarea mea este in ce termen trebuie sa imi elibereze aceste acte deoarece in momentul de fata nu am alte venituri si nici asigurari medicale.
Răspuns la discuția se poate lua somaj dupa CIC?
MULTUMESC!!!
IN SFARSIT AM INTELES!
Răspuns la discuția se poate lua somaj dupa CIC?
Domane fereste! Nu vreau si CIC si somaj.
Am intrat in CIC acum un an deci mai am 1 an. Acum 2 luni firma a dat faliment. Zilele trecute am fost chemata sa imi ridic cartea de munca de la lichidator. Am ridicat-o. Nu stiu ce sa fac cu ea mai departe si nici daca pot beneficia anul viitor cand termin CIC de somaj. Probabil nu m-am exprimat cum trebuie.
Nu stiu ce sa fac acum cu cartea de munca in conditiile in care eu mai am 1 an de stat in CIC si daca anul viitor pe vremea asta cand se termina CIC pot lua somaj.
Multumesc inca o data
Răspuns la discuția se poate lua somaj dupa CIC?
Cartea de munca este DEJA inchisa cf. art.65(1) (care nu stiu ce inseamna) si vizata la ITM. Eu mai am 12 luni de CIC. Poate sa imi dea ceva acum lichidatorul? Lichidatorul a spus ca el nu stie ce ar tb sa fac acum nici cu cartea de munca, aceasta este in prezant la mine ...

Răspuns la discuția se poate lua somaj dupa CIC?
Multumesc pentru raspuns.
Am primit cartea de munca chiar de la lichidatorul firmei.
In cartea de munca scrie "Incetat activitatea conform art.65(1) din codul muncii si e semnata de lichitator si vizata la ITM.
Lichidatorul a spus ca nu stie sa imi spuna ce se poate face mai departe.
Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat ce sa fac mai departe.
Multumesc.