avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate olivia26

Activitate olivia26

Discuție Ajutor!
Va rog din suflet sa ma indrumati si pe mine cu problema urmatoare: acum 2 ani sotul meu s-a angajat la o firma de distributie ca agent comercial . La angajare i-a cerut sa gireze cu apartament, pamant , casa ... ceva de valoare. Sotul meu a girat cu apartamentul . L-au dus la notar au facut un act de ipotecare (din cate am inteles) . Si asa a fost angajat . sefii ii obligau pe agenti sa vanda marfa fara facturi ca sa fie vanzari cat mai multe . Dupa un an si ceva sotul meu s-a trezit ca multi alti colegi de-ai lui ( vreo 6 ) ca nu pot recupera banii de la persoanele la care au dat marfa fara facturi . sotul meu a incercat sa acopere pagubele mutand datoriile de pe o societate pe alta la alti clienti . A fost prins si concediat si bun de plata . L-au scos dator cu o suma de 145 milioane (rol) adica 14500 ron
Cartea de munca a ramas la ei , si s-a trezit si dat la politie. Este un an si 3 luni de atunci , timp in care sotul meu a muncit la o alta firma tot de distributie , unde nu i s-a cerut vreo garantie . Au inteles problema si i-au facut un contract de munca si a lucrat la ei pana acum 2 saptamani cand a inceput sa vina pe la usa un comisar sef din cadru serviciului de investigare a fraudelor . S-a speriat si a vorbit cu cineva si a plecat in strainatate , nedand nici o decalratie la politie legata de aceasta intamplare . A plecat zicand ca el nu are cand sa stea sa se plimbe prin tribunale ... merge sa munceasca sa le trimita bani si sa incheie "balciul " si am ramas singura cu fetita de 2 ani fara nici un venit . Am vorbit cu comisarul si vrea declaratia lui pentru a da dosarul mai departe . Nu i-am zis inca , ca sotul a plecat din tara am zis ca nu stiu unde e. Am inteles ca in dosar este dat pentru frauda, fals , uz de fals ... Ce se poate intampla acum ? daca el nu este aici ? dosarul va intra la procuratura si fara declaratia lui ? se poate sa ne scoata apartamentu la licitatie?ce o sa se intample ca a plecat din tara ? va rog mult sa ma indrumati si pe mine ce sa fac , ce se poate intampla , cat de grava este situatia ? Nu am bani nici de paine dapi de consultante pe la avocat ... sper ca ma intelegeti . Sunt un om disperat !