avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate WhiteAnge

Activitate WhiteAnge

Daca am publicat neste poze, de la o petrecere. In care erau neste persoane publice. Ce pot pati?
Discuție Amenintari ?
Buna, ma intereseaza sa stiu ce pot face cu un fost angajator care ma ameninta.
I-am facut o aplicatie software care nu mi-a platit-o la data stabilita in contract iar eu am oprit-o. Dupa care primesc mailuri de atentionare si telefoane de la "prieteni ai acestuia"

Aici e o parte din mail:

By the way... Marius is not a friend of mine i don't even know who you are talking about...... but i think and i suppose he could have become your very intimate friend and very happy to know when you live... i guess so!

Knowing you for you were my employee... i would like suggest to be careful with the person you blackmail because soon or later things could have been complicate for you and for who is close to you. This is my friendly personal point of view and a friendly suggestion. Some time life bring you surprises which could have been positive or negative... it depends on you!

Sure you understand all...

Ce pot face cu astfel de persoane? se poate lua o masura legala impotriva lor?

Va multumesc
Răspuns la discuția Donatii din vanzari
sa fie mai pe intalesul meu ...
din 100.000E cat e profitu, sa zicem ca 16% trebuie sa dau la stat, adica 16.000E dar din aia donez 10.000 E ... iar la stat mai dau 16% din 6000E nu?
Răspuns la discuția Donatii din vanzari
ok, deci asta ar insemna ca magazinul acela sa fie firma. si din castigurile sale, un procent de .. X sa fie redirectionat. nu?

si acel procent de cat este? stiu de exemplu de campaniile acelea de 2%, ca poti redirectiona .. dar in acest caz?
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu, daca detin un magazin online si o persoana X cumpara un produs vandut de Y cu 10 lei, din T.V.A. se poate redirectiona un procent pt o organizatie non-guvernamentala sau guvernamentala?
Daca da, cum.
si daca nu, cum se poate face sa se poata dona?

va multumesc.