Vreau sa construiesc o casa fara etaj. In proiect este prevazut un geam (la baie) pe peretele dinspre curtea vecinului. Din acest motiv primaria mi-a eliberat autorizatia de constructie cu conditia sa respect distanta de 19 decimetri de la hotar, cei de la primarie sfatuindu-ma sa iau legatura cu vecinul si sa semnez un act notarial in cazul in care doresc sa construiesc casa mai aproape de hotar. Vecinul insa nu mai doreste sa semnam acest act sustinand ca trebuie sa construiesc casa la distanta legala. Intentionez sa renunt la geamul dinspre curtea vecinului si sa construiesc casa la o distanta de 1 m fata de hotar. In acest caz trebuie modificat proiectul si ceruta o alta autorizatie de constructie? Si asta pentru ca vecinul s-a razgandit? Sau atata timp cat constructia nu are geamuri spre curtea vecinului ( deci respectand Codul civil) nu voi avea nici om problema?(nici cu vecinul nici cu primaria)?
Multumesc anticipat
daca stimulentele s-au luat in ultimele 6 luni asta nu inseamna ca au caracter permanent? stimulentele sunt luate in cosniderare pt acordarea creditelor si la calculul indemnizatiei pt cresterea copilului. nu sunt considerate castiguri in munca?
Buna ziua. In cererea pentru majorarea pensiei de intretinere pt fiica mea am solicitat ca la calculul pensiei sa fie luate in considerare toate veniturile nete cu caracter periodic si de continuitate obtinute de parat (incluzand salariu, stimulente, bonusuri, comisioane, prime cu caracter de continuitate,, prima de concediu etc.), paratul fiind functionar public.Termenul va fi in curand si intrucat nu mi-am putut permite angajarea unui avocat, va rog mult sa ma ajutati cu trimiteri la doctrina si jurisprudenta care ar putea sa sprijine solicitarea mea.
Multumesc