avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Activitate lode123

Activitate lode123

Stoica Ioana a scris:

Totusi , in virtutea art 10 Cod Procedura Penala , exista posibilitatea scoaterii de sub urmarire penala si a aplicarii unei amenzi administrative

va multumesc pt rasp... aceasta posibilitate de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative cine o hotaraste? ce trebuie sa fac eu, cum sa procedez sa se ajunga la aceasta decizie de a fi scos de sub urmarire penala?
salut!!! am o ingrijorare si va rog sa ma lamuriti:( am condus masina sub influenta bauturilor alcolice si am facut accident, f putin am avariat masinile... a venit politia si mi`a facut alcool test`ul si mi`a iesit 0.42...permisul mi`a fost retinut pt 3 luni#-o... am fost dus la spital pentru racoltare a probelor biologice si inca nu stiu rezultatu`... acum sunt ingrijorat daca e posibil sa`mi iasa peste 0.80 la probele de sange???(pt ca mi se va intocmi dosar penal) am nevoie de sfaturi va rog... cum ar trebui sa procedez pentru a evita acest dosar penal? ce se va intampla pe viitor daca mi se va face dosar? care sunt consecintele acestui dosar penal pt viata de zi cu zi? precizez ca nu am mai avut antecedente de nici un fel... va multumesc anticipat!!!