Buna ziua, am si eu o problema asemanatoare, am fost surprins de radar cu viteza de 107Km/h spun politistii in localitate, insa nu demonstreaza in procesul verbal cu nimic, nu este trecuta masina pe care este montat radarul ce a surprins aceasta viteza si nici locul unde a fost surprins, se spune simplu in Calugareni, dar nu pe ce sector de drum, localitatea respectiva avand 3 restrictii de viteza pe raza ei. De asemenea in instanta s-au adus autorizatiile pentru o anumita masina dar nu se face sub nici o forma legatura cu procesul verbal si cu radarul care m-ar fi surprins pe mine. De asemenea in poza depusa la dosar este botul masinii cu numarul de inmatriculare, neobservandu-se pe margine nici un reper prin care sa se stabileasca concret unde ma aflam si ce restrictie se afla pe acel sector de drum. De asemenea consider ca instanta este partinitoare in sentinta stabilita intrucat motivatia pentru care mi-a respins plangerea este ca am intocmit contestatia in baza unor repere gasite pe internet....lucru care este adevart intrucat nu m-am mai lovit de aceasta situatie si implicit nu stiam cum se procedeaza. Considerati util un recurs ?