avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate sanduxxl

Activitate sanduxxl

Răspuns la discuția frauda
adeverinta mi-a completat-o angajata de la banca cu cat a crezut ea ca era bine ca sa pot lua creditul.
Discuție frauda
Azi au sunat la mama acasa cei de la BCR si i-au spus mamei ca ma vor da in judecata la penal pentru frauda.
Nu inteleg ce frauda? Nu mai am cum sa le platesc rata ca sa fac sa ma omor? #-o#-o#-o
Discuție situatie
Astazi am fost sunat de catre o societate de recuperare in numele bancii BCR si mi s-a spus ca voi fi dat in judecata pentru recuperarea creditului. Eu nu posed nimic nici macar un loc de munca stabil. Ce mi se poate intampla in proces? In declaratia completata pentru obtinerea creditului mi s-a sugerat sa ridic suma pe care o primeam ca salariu. Am rugat pe doamna de la secretariat la firma sa mareasca suma si sa confirme ca este reala si am si semnat ca este in conformitate cu originalul. Pentru ca suma era destul de mare BCR mi-a solicitat copie carte munca. Am vorbit cu cineva si mi-a facut o copie cu modificarile pentru ca salariul meu sa fie cat cel declarat. Acum speriat am declarat ca mi s-a furat cartea de munca. Mai pot dovedi cei de la BCR ca salariul meu era altul defapt? Va rog un raspuns! #-o