avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... situatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

situatie

Astazi am fost sunat de catre o societate de recuperare in numele bancii BCR si mi s-a spus ca voi fi dat in judecata pentru recuperarea creditului. Eu nu posed nimic nici macar un loc de munca stabil. Ce mi se poate intampla in proces? In declaratia completata pentru obtinerea creditului mi s-a sugerat sa ridic suma pe care o primeam ca salariu. Am rugat pe doamna de la secretariat la firma sa mareasca suma si sa confirme ca este reala si am si semnat ca este in conformitate cu originalul. Pentru ca suma era destul de mare BCR mi-a solicitat copie carte munca. Am vorbit cu cineva si mi-a facut o copie cu modificarile pentru ca salariul meu sa fie cat cel declarat. Acum speriat am declarat ca mi s-a furat cartea de munca. Mai pot dovedi cei de la BCR ca salariul meu era altul defapt? Va rog un raspuns! #-o
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:48, 3 Februarie 2009
O sa fiti dat in judecata in vederea recuperarii banilor imprumutati nu pentru actele depuse in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt auto casco bcr coleaalexandru coleaalexandru Buna seara, Am si eu o probleme , mi-a fost furata masina cu talonul in ea si as dori sa stiu si eu ce sanse mai am sa obtin banii de la casco??? ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare petculaurentiu petculaurentiu Buna seara am si eu urmatoarea problema: Am imprumutat de la BCR in anul 2007 suma de 25000 ron pentru nevoi personale, avand o rata fixa si un desfasurator ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)