avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate kitty_kris

Activitate kitty_kris

Răspuns la discuția Avocati stagiari
La multi ani, everyone! ati inceput anul cu dreptul? v-ati gasit maestri?..la bz am primit deja deciziile, s-au miscat destul de repede..
@ionela si cristina

Privind obiectiv, nu e aberanta masura, aberant e insa faptul ca ea nu se aplica unitar, la toate barourile, ci, iarasi, fiecare barou isi stabileste propriile reguli..in plus, aberant e faptul ca aceste informatii nu sunt publice, ele ar trebui afisate undeva, dar site-ul baroului bz e unul infect, ce detine doar informatii minime, iar dc indraznesti sa ceri niste infor de la doamnele secretare, isi bat joc de tine, intreband ce nota ai luat la lege la examen, iar dc raspunzi peste 8, ea spune : indoielnic!.. asta e problema, in principiu, si sunt sigura ca pe parcurs o sa tot descoperim inadvertente de genul asta, care nu fac decat sa ne puna bete in roate..oricum, nu ne ramane decat optimismul..iar eu la capitolul asta stau cam prost :">..va salut
Buna tuturor stagiarilor ..v-am urmarit discutiile pe forum in tot acest timp si de-abia acum am decis sa intervin , caci in toata aceasta perioada mi s-a parut ca stresul a depasit cu mult unele cote normale. Am dat si eu ex ,pt prima data, la baroul PH si l-am luat, iar acum incerc sa ma bucur de perioada asta de calm dupa aceasta nebunie. Asa am resimtit eu, fffff mult stres iar dc nu as fi luat din prima nu sunt sigura ca as mai fi dat inca o data..:">.
Eu sunt la baroul BZ, teoretic mi-am gasit indrumator, insa se pare ca practic nu e chiar asa.X-( Si sa vedeti de ce : exista la baroul BZ o hot a Consiliului cf careia un av def poate lua stagiar dc are un venit min lunar declarat de 5000 ron..si, ghici ce, se pot lua chiar si 2 stagiari, dc, evident, venitul este dublu :O..asa ca urmeaza sa vdm dc av meu indeplineste aceasta conditie, iar dc nu, sa vad cum ma mai orientez..voi ce stiti, exista astfel de hot si pe la barourile voastre?..