avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianTudor25

Activitate AdrianTudor25

Buna seara, as dori daca se poate sa ma sfatuiti si pe mine. In vara am depus o cerere la administrator prin care solicitam scoaterea unei persoane de la plata cotelor de intretinere, lucru ce s-a intamplat. De curand, am observat la intretinere ca sunt trecute 3 persoane la apartamentul meu. Intreband pe administrator, am primit un raspuns de genul " ce vrei dom`le, cererea ta de scoatere de la intretinere nu continea cuvantul DEFINITIV!", mai mult, administratorul a inceput sa tipe si sa injure ca el are dreptate si ca asa se procedeaza si pot face ce vreau ca oricum raman cu intretinerea asa si daca il supar, ma trece in continuare 3 persoane la intretinere ( astfel a admis ca de fapt stie ca nu locuim 3 persoane). De asemenea, i-ar fi spus nu stiu ce vecina (si nici nu ma intereseaza care) cum ca ar fi vazut ea x persoane ca locuiesc la mine din cauza asta ar fi pus 3 persoane. Oricum nu e coerent....Intrebarea mea e urmatoarea: Exista ceva, o lege sau similar care sa reglementeze pe ce baza si in ce conditii administratorul poate trece la intretinere mai multe persoane????? :((Va rog sa ma ajutati ca deja simt ca......#-oX-(