avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate ioneoana

Activitate ioneoana

Răspuns la discuția concediere abuziva
Motivul pentru care vor "sa scape" de mine este acela ca se doreste renuntarea la toti cei care erau angajati de vechea conducere. Se doreste o echipa noua bazata mai mult pe "prietenii". Multumesc pt ajutor!
Răspuns la discuția concediere abuziva
Ar trebui oare sa depun o plangere la ITM? Va multumesc! Am uitat sa precizez ca au vrut sa imi ridice toate bunurile primite in custodie de la firma (masina, telefon, cataloage, etc.), am refuzat sa le predau si in plus am aflat de la ceilalti colegi ca se va tine un training dar eu nu am fost chemata pe motiv ca este doar pentru cei care raman angajati in firma. Pot folosi aceste lucruri impotriva lor pe motiv ca nu imi ofera aceleasi conditii de munca ca si celorlalti colegi? Multumesc!
Lucrez la o firma din domeniul vanzarilor de aproximativ un an si ceva. In urma cu aproximativ 3 luni s-a schimbat conducerea iar de atunci se fac presiuni asupra mea sa imi dau demisia. Am primit un referat cu motive mai mult inchipuite decat reale, din care reiesea ca nu imi indeplinesc sarcinile de serviciu. M-i s-a cerut din nou demisia spunandu-mi ca altfel, imi vor desface C.I.M. pe motiv de indisciplina. Am refuzat iar dupa cateva zile au venit cu un alt referat in care era mentionata si data la care se incheie orice colaborare intre parti. Referatele erau facute de seful meu direct, catre catre conducere, acestea nefiind oficiale (fara stampila, neinregistrate, etc.). Mentionez ca primul referat l-am semnat pentru luare la cunostiinta, dar pe cel de al doilea am refuzat sa il semnez. Ma pot concedia disciplinar doar in baza celor relatate mai sus? Ce pot eu sa fac? Multumesc!