Un avocat inscris in Barou si care detine propriul cabinet de avocatura poate intra intr-un concurs de angajare vizând postul de consilier superior in cadrul unui minister ? Multumesc anticipat.
Buna ziua ,
As dori sa stiu (prin prisma ultimilor modificari legislative-codul fiscal+codul muncii)ce contributii i se opresc angajatului din compensatiile acordate in cazul concedierilor colective (de ex. 3 salarii brute) si daca in calculul compensatiilor este vorba de salarii brute pe unitate sau de salariul mediu brut pe ultimile 12 luni ale fiecarui angajat ....
Va multumesc anticipat .
Buna ziua tuturor !
Sunt insarcinata in 19 saptamani, data nasterii 26 iunie 2009. Problema mea este ca avand o meserie statica , la sfarsitul unei zile de munca picioarele mele sunt deformate ,mai am si diabet insulino-dependent care cred ca "ajuta" un pic la treaba asta . Doctorul de familie mi-a spus ca imi poate da el 2 saptamani de concediu medical , apoi ginecologul 2 , din nou medicul de familie 2.. Sa o tin asa din 16 februarie pana pe 2 aprilie , apoi ma intreb daca pot lua in continuare concediul de odihna pe care il am restant de anul trecut , respectiv inca 15 zile lucratoare si apoi din 23 aprilie sa intru in prenatal 63 zile , pana in data nasterii ......Ideea este ca nu vreau sa mai vin DELOC la birou , nici macar 1 zi , si asta incepand din 16 februarie .....Ma puteti ajuta, spunandu-mi daca este este legala toata povestea asta sau exista vreo restrictie ? Va multumesc anticipat .