avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Activitate claudia niculescu

Activitate claudia niculescu

Un avocat inscris in Barou si care detine propriul cabinet de avocatura poate intra intr-un concurs de angajare vizând postul de consilier superior in cadrul unui minister ? Multumesc anticipat.
Buna ziua ,
As dori sa stiu (prin prisma ultimilor modificari legislative-codul fiscal+codul muncii)ce contributii i se opresc angajatului din compensatiile acordate in cazul concedierilor colective (de ex. 3 salarii brute) si daca in calculul compensatiilor este vorba de salarii brute pe unitate sau de salariul mediu brut pe ultimile 12 luni ale fiecarui angajat ....
Va multumesc anticipat .
Buna ziua tuturor !
Sunt insarcinata in 19 saptamani, data nasterii 26 iunie 2009. Problema mea este ca avand o meserie statica , la sfarsitul unei zile de munca picioarele mele sunt deformate ,mai am si diabet insulino-dependent care cred ca "ajuta" un pic la treaba asta . Doctorul de familie mi-a spus ca imi poate da el 2 saptamani de concediu medical , apoi ginecologul 2 , din nou medicul de familie 2.. Sa o tin asa din 16 februarie pana pe 2 aprilie , apoi ma intreb daca pot lua in continuare concediul de odihna pe care il am restant de anul trecut , respectiv inca 15 zile lucratoare si apoi din 23 aprilie sa intru in prenatal 63 zile , pana in data nasterii ......Ideea este ca nu vreau sa mai vin DELOC la birou , nici macar 1 zi , si asta incepand din 16 februarie .....Ma puteti ajuta, spunandu-mi daca este este legala toata povestea asta sau exista vreo restrictie ? Va multumesc anticipat .