Actul aditional - se majoreaza valoarea lucrarilor cu 7000 de ron
In recomandata erau 2 devize, 3 facturi precum si actul aditional(1 exemplar). Bineinteles ca niciuna nu era semnata de sora mea(acum le-am vazut pentru prima data) desi la actul aditional se mentioneaza ca e in 2 exemplare.
[ link extern ]
D-na Raluca, parintii mei au pierdut acum cativa ani un proces pentru ca avocatul lor a fost mituit. Matusa mea, a avut un proces in care s-au adus martori ... oameni pe care nici nu ii stiai si ziceau de tine ca te cunosc de o viata ...si s-a pierdut procesul.
De ce a trimis domnul asta numai un exemplar din actul aditional? Cand in mod normal actul aditional ca si contractul in 2 exemplare trebuie sa se semneze. Ne putem astepta sa auzim ca doar s-a semnat...acum nimic nu m-ar mira.
Da, e usor din afara sa vorbeasca lumea dar in momentul in care omul e pus sa aleaga intre ...mai imi pierd 4-5 ani cu avocati, cu hartii si plus stresul pe care il ai (nu stii niciodata daca va juca corect sau nu- si aici inclin sa cred ca va zice alte mizerii) sau ii dau banii...cred ca fiecare se gandeste de 2 ori.
In tara noastra o lucrare din asta, daca vrei sa o faci cu zilieri nu e bine(nu te poti baza ca o sa iti faca ceva ok), daca vrei sa angajezi firma nu e bine. Vrei sa fi corect, nu e bine.
Maine sora mea are intalnirea cu avocatul ca sa povesteasca de aceste hartii.