Ha!Ha! Pe bune? asa disperati sunt baietii astia de la baroul Bucuresti? si eu sunt , in same situation.... si de abia astept sa imi respinga cererea... direct in contencios ma duc si pe la curtea constitutionala... ca Dl Ministru Predoiu are niste probleme...cu ordonanta.
si mi se pare penibil sa fiu in situatia de a face stagiatura, in conditiile, dupa 9 ani de munca, si nu una prin srl-uri amarate.
Hai sa o punem de o revolta.
1. miting la baroul bucuresti si la uniune dupa prima decizie de respingere emisa.
2. scrisoare deschisa lui Domn predoiu sa isi puna la munca ciracii si sa corecteze ordonanta..
3. scrisoare care Uniunea consilierilor juridici, notari, CSM pentru modificarea legii pentru in vederii efectuarii de stagiatura a smecherilor din avocatura cu 20 ani vechime.
4. contencios...etc....
Si mai sper, ca avocateii care ii dau jos firele de par decanului pe la diverse intalniri, sa ii transmita mesajul, ca ar fi in eroare mare daca isi pune semnatura pe o astfel de decizie...
Ps: si sincer chiar daca am luat examenul, nu mor sa intru in noua casta formata de predoiu si marile case de avocati, ca exista si alte solutii de a face consultanta bine mersi si eventual, de a merge si in instanta.