avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate arina.dan

Activitate arina.dan

Răspuns la discuția minora gravida
El nu s`a folosit de seductie, nu mi`a oferit bani, nu am fost filmata in scopul reproducerii de materiale pornografice. Poate face plangere daca el nu a facut nimic din ce mi`ati scris? Va multumesc mult pt raspunsuri.
Răspuns la discuția minora gravida
Ce ar putea sa pateasca el? Am fost de accord cu actul sexual. Si acest lucru s`a petrecut dupa implinirea varstei de 15 ani. Care ar fi motivut pt care ii poate face plangere?
Multumesc foarte mult pt raspunsuri.
Discuție minora gravida
Am 15 ani, se poate sa fi ramas gravida cu prietenu meu care are 20 de ani. Mama poate sa faca plangere impotriva lui? Pot pastra copilul daca mama nu este de acord?

Buna seara. Am 15 ani, sunt cu un baiat (20 ani) de 1 an, vreau sa ma casatoresc cu el, parintii mei sunt divortati, sunt in custodia mamei impreuna cu sora mea (7 ani), in urma cu aproximativ 2 ani tatal meu m`a batut, de fata cu sora mea, pt ca am jignit`o pe femeia din cauza careia a divortat. Dupa divort a batut`o pe mama de fata cu mine si cu sora mea, a fost chemata politia din cauza scandalurilor. Acum nu ma mai inteleg nici cu mama, din pensia alimentara de la tata nu vad nici macar 100 ron pe luna sa`mi iau de imbracat, si este vorba de 1000 ron pensie alimentara. Cand se enerveaza din cauza noteor sau absentelor ma ameninta ca ma omoara, ma jigneste, ultima data mi`a spus ca se omoara ea, ca nu mai suporta. Vreau sa plec de acasa, vreau sa ma casatoresc cu acest baiat, ce pot sa fac ?