avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate ioanna_s

Activitate ioanna_s

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Daca nu ma insel, cele 20 de intrebari nu se puncteaza. Ele au caracter de pretestare sau asa ceva, si evident nu stii care sunt. De punctat se puncteaza doar 100 de intrebari.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
@ Patrick: CPP-ul de Luciana Mera, Lucia Rog si inca 2 (cred ca la acela te referi) e bunicel - are vreo 1400 de pagini, jurisprudenta romana, decizii ale CCR si cauze CEDO. Nu l-am citit foarte temeinic deoarece mi l-am achizitionat abia prin iunie, am studiat doar unele chestiuni punctuale care ma interesau la acel moment, si spre rusinea mea, peste vara nu am citit nimic! Trebuie sa reiau invatatul!!! Ca si concluzie, are lucruri interesante si merita citit, dar dupa parcurgerea teoriei!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Dan U a scris:

student_20 a scris:

Salut.. urmaresc de ceva timp discutiile voastre si in legatura cu admiterea de anul acesta la INM am o nelamurire.

Cum este posibil ca un candidat admis anul trecut la INM (dupa toate cele 3 probe - grile civil/pr civil/ penal/ pr penal + rationament logic + interviu) sa apara ca fiind inscris si anul acesta la concurs si sa fie admis din nou?

Numele candidatului este: Stangaciu C. Horatiu Constantin.
Puteti vizualiza rezultatele acestuia din 2009 aici: [ link extern ]

Iar rezultatele din anul acesta aici: [ link extern ]

P.S. Mentionez ca nu-l cunosc pe acest candidat.. pur si simplu mi-a fost atrasa atentia de aceasta situatie.

Astept un raspuns. Va multumesc.


Poate da la INM din pasiune...nu vrea sa fie magistrat,dar ii place sa dea acest examen in conditii de concurs in fiecare an.Nu e acelasi farmec cand rezolvi tu subiectele de unul singur acasa si nu apari pe nicio lista.


Nu mai fiti rautaciosi!
Intr-adevar, respectivul a fost respins la testul psihologic anul trecut. Si sa fii in primii 10 (daca nu ma insel) si sa te pice un nene psiholog e teribil de frustrant. Iar faptul ca a reusit sa se califice in conditiile grilelor de anul acesta nu poate decat sa-i confirme valoarea!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
La cum se prezinta situatia, ar trebui sa se reduca formatorii!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Personal, nu l-am citit, dar am auzit opinia ca ar fi bun.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Subscriu la cele spuse de dana05.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Pentru serpico, eu zic ca volumele lui Volonciu sunt bune si pentru INM.Eu am gasit informatii utile mai ales privind executarea hotararilor si caile de atac.
Bafta!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Neagu este intr-adevar slab! Eu nu am invatat din el, desi multa lume marseaza pe acest tratat. L-am citit ulterior si am constatat ca intre el si Cod nu e nici o diferenta.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Pentru Executron, la Procedura Penala iti recomand tratatul lui Grigore Theodoru si Codul de Procedura Penala comentat (mai multe volume) de Nicolae Volonciu. Mie mi s-a parut foarte bun!
Bafta!
Nu mai aruncati cu noroi in cei care au intrat!
Nu zic ca anumite suspiciuni n-ar fi intemeiate; e posibil sa se faca meditatii atat la materiile de drept, cat si la logica...probabil pe bani grei, DAR examenul poate fi luat, fara pile, fara meditatii, dar cu multa munca si multe sacrificii!Iar cei care au intrat stiu ca asa este!
Cat despre fetele date ca exemplu, in primul rand nu e corect sa fie nominalizate asa!Pana la urma poti lua fiecare candidat de pe lista aia si sa pui semnul intrebarii in dreptul lui!E o bataie de joc la adresa muncii fiecaruia dintre noi!In al doilea rand, eu le cunosc pe amandoua si chiar nu cred ca o asemenea suspiciune este fondata.In al treilea rand, cum a zis cineva,daca au avut numere succesive, inseamna ca au avut grile diferite, si e chiar greu sa te holbezi in grila celui de langa tine, sa cauti intrebarea, sa vezi ce a imbulinat si asa mai departe...Iar cand esti si presat de timp cu atat mai mult!
Cat despre hands-free, eu stiu ca anul acesta s-a modificat regulamentul, in sensul ca s-au afisat rezultatele dupa inchierea probei.In plus, 15 minute chiar e putin pentru imbulinat, in conditii de stres, emotii si concentrare maxima...

Intr-adevar, regulamentul duce lipsuri la capitolul organizare (mai ales testul psiho), dar cei care au intrat nu sunt vinovati pentru asta...