JustMe4life a scris:
Va multumesc mult Domnilor pt raspunsul prompt !!!
Am vb azi cu sotul victimei , si (a scapat un porumbel) a zis ca atunci cand a dus'o salvarea la spital cei de acolo nu au vrut sa o interneze....
In afara de acest fapt , ea are umarul dizlocat si 2 julituri pe piciorul drept dupa cum am mai spus , si la piciorul stang ligamentele intinse....in rest nimic.
Sotul acesteia a zis ca pretentia lui este de 5000 ron ca sa cadem la pace....iam zis ca ma mai gandesc asupra ofertei pt ca este enorma pt mine si daca este sa accept, atunci sa platesc lunar o anumita suma...
Mai astept sa vad ce se intampla , mai ales ca sunt un salariat cu 800 ron pe luna , din care platesc 400 ron rata la banca....iar restu....Dumnezeu cu mila.... :sorry:
Va multumesc anticipat pt orice parere/sfat pe care il primesc si il voi primii de la dvs.
Cu stima si recunostintza.
Razvan.
Mai am o intrebare la dvs. :
Femeia a iesit ieri sau alaltaieri din spital (spitalizare 2-3 zile) ...a fost externata sau a cerut externarea (nu stiu nimic clar momentan)...
Ce imi recomandati sa fac acum sau ce pot sa fac?
Ce poate face Doamna in continuare in acest caz?
Care este termenul in care Doamna imi poate face plangere penala?
Avand in vedere faptul ca am incercat sa evit o coliziune (din pacate a iesit alta) , faptul ca am sunat la 112 , faptul ca dansa este sa zic OK....si a iesit din spital....ce pot face in continuare?
Exista vreo sansa (absurda poate) sa imi recuperez permisul avand in vedere ca fara el voi ramane si fara locul de munca ?!
Va rog din suflet sa ma ajutati/sa ma sfatuiti ce as putea sa fac sa imi usurez constiintza si sa gasesc cat de cat pacea in suflet...
Cu stima si recunostintza.
Razvan