avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate JustMe4life

Activitate JustMe4life

Multumesc mult Domnule PETROL....pt raspunsurile dvs. si pt timpul acordat.....raman dator !!!

Cu stima.

Razvan.
JustMe4life a scris:

Va multumesc mult Domnilor pt raspunsul prompt !!!

Am vb azi cu sotul victimei , si (a scapat un porumbel) a zis ca atunci cand a dus'o salvarea la spital cei de acolo nu au vrut sa o interneze....
In afara de acest fapt , ea are umarul dizlocat si 2 julituri pe piciorul drept dupa cum am mai spus , si la piciorul stang ligamentele intinse....in rest nimic.
Sotul acesteia a zis ca pretentia lui este de 5000 ron ca sa cadem la pace....iam zis ca ma mai gandesc asupra ofertei pt ca este enorma pt mine si daca este sa accept, atunci sa platesc lunar o anumita suma...
Mai astept sa vad ce se intampla , mai ales ca sunt un salariat cu 800 ron pe luna , din care platesc 400 ron rata la banca....iar restu....Dumnezeu cu mila.... :sorry:
Va multumesc anticipat pt orice parere/sfat pe care il primesc si il voi primii de la dvs.

Cu stima si recunostintza.

Razvan.

Mai am o intrebare la dvs. :

Femeia a iesit ieri sau alaltaieri din spital (spitalizare 2-3 zile) ...a fost externata sau a cerut externarea (nu stiu nimic clar momentan)...
Ce imi recomandati sa fac acum sau ce pot sa fac?
Ce poate face Doamna in continuare in acest caz?
Care este termenul in care Doamna imi poate face plangere penala?
Avand in vedere faptul ca am incercat sa evit o coliziune (din pacate a iesit alta) , faptul ca am sunat la 112 , faptul ca dansa este sa zic OK....si a iesit din spital....ce pot face in continuare?
Exista vreo sansa (absurda poate) sa imi recuperez permisul avand in vedere ca fara el voi ramane si fara locul de munca ?!
Va rog din suflet sa ma ajutati/sa ma sfatuiti ce as putea sa fac sa imi usurez constiintza si sa gasesc cat de cat pacea in suflet...

Razvan
Va multumesc mult Domnilor pt raspunsul prompt !!!

Am vb azi cu sotul victimei , si (a scapat un porumbel) a zis ca atunci cand a dus'o salvarea la spital cei de acolo nu au vrut sa o interneze....
In afara de acest fapt , ea are umarul dizlocat si 2 julituri pe piciorul drept dupa cum am mai spus , si la piciorul stang ligamentele intinse....in rest nimic.
Sotul acesteia a zis ca pretentia lui este de 5000 ron ca sa cadem la pace....iam zis ca ma mai gandesc asupra ofertei pt ca este enorma pt mine si daca este sa accept, atunci sa platesc lunar o anumita suma...
Mai astept sa vad ce se intampla , mai ales ca sunt un salariat cu 800 ron pe luna , din care platesc 400 ron rata la banca....iar restu....Dumnezeu cu mila.... :sorry:
Va multumesc anticipat pt orice parere/sfat pe care il primesc si il voi primii de la dvs.

Razvan.
Petrol ms pt raspuns...

Am fost la ea la spital , am vb cu ea, a zis ca nu are pretentii decat sa ai platesc spitalizarea si ce o mai fi...

Azi am vb cu sotul ei la tel si a zis sa ne vedem sa vb...sa ne intelegem...

Ideea este insa ca nu stiu ce anume sa vb cu el...am inteles de la prieteni ca declaratia cum sa intamplat e una...insa ea sa dea la politie o declaratie ca nu are pretentii sau ceva de genu....si sa o lase fara sa ceara daune...sau ceva de genu prin judecata ...

Asa ca un sfat ai sa imi dai/datzi????

Stima si multumesc anticipat !!!
Buna ziua si bine v-am gasit...

Sunt disperat si am nevoie de ajutor,

Pe data de 31-01-2009 , la coborarea de pe un pod , la 2-300 de metrii am avut un accident rutier cu vatamarea unei persoane care se afla momentan in spital , am fost la dansa la spital si are julituri la piciorul drept si mana stanga dizlocata din umar/omoplat nu stiu exact, in rest se simte bine (atat cat se poate), multumesc lui DUMNEZEU ca nu a fost mai rau.

Circulam pe banda a2a coborand cu 40-50km/h coborand de pe pod (conducand un OLTCIT cu cauciucuri de vara), asfaltul ud/mazga , strada fara lumina publica ,in fata mea o dacie papuc la 2-3 metrii (mentionez ca nu cunosc imprejurimile , era pt prima data cand am mers pe acel drum ) care a franat brusc, am tras de voland dreapta ca sa evit coliziunea si am calcat frana....intrand pe banda 1 , pe trecerea de pietoni insa.... era o doamna pe care nu am vazut-o deloc... #-o am luat'o mai mult pe capota decat am lovit'o , masina sa intors la 180 grade izbinduse de un zid cu toata partea stanga (partea soferului) iar doamna a cazut de pe capota....am coborat repede din masina am sunat la 112 si am chemat salvarea.

Eu nu am decat spoilerul/masca de la bara din fata sparta, in rest nimic , nu am capota indoita sau faruri sparte , nici masca , absolut nimic altceva, nici un semn....

Nu vreau sau caut scuze , dar sunt terminat , am 27 de ani , si nu vreau sa ajung la inchisoare....mai ales ca nu am gresit in viata mea nimanui cu nimic.... :sorry:

As dori sa stiu si eu , dupa ce am fost la politie , am dat declaratii , doamna are martor pe sotul ei, eu am avut pasager in dreapta mea care a vazut tot...mi sa retinut permisul de conducere....am dovada de 15 zile dar degeaba ca nu mai sunt in stare sa conduc....la ce sa ma astept...ce se va intampla cu mine???

Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine...va multumesc anticipat.

Razvan.