avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate neagu sorin

Activitate neagu sorin

Răspuns la discuția cumparare srl
Sarut mana.M-ati facut sa zambesc.De curand am infiintat un pfa(sau "o" cum o fii corect) si am considerat ca fiind corecta o perioada de 30 de zile(asta am gandit,nu am si apus!).Ei bine,Zana Zanelor a terminat in fix 11 zile calendaristice,ceea ce pentru mine a fost OK.Pe de alta parte daca nu am avut o firma 40 de ani de ce as da acum pe foc nu inteleg.La fel gendesc si acum,daca se rezolva in 30 de zile este mai mult decat bine din punctul meu de vedere.Si ca o paranteza,in viata am invatat sa ii ocolesc pe cei ce ofera termene scurte si promotii.
Buna ziua.Va multumesc.voi tine cont de propunerea dumneavoastra ,cu atat mai mult cu cat a mai fost exprimata pe forum si de alte persoane.Inclin sa cred ca este o varianta care nu da dureri de cap ulterioare. [editat] Inca odata multumesc.
Cred ca este un sfat intelept.Multumesc.
Discuție cumparare srl
Buna ziua.As dori sa cumpar un srl si as dori sa stiu daca exista posibilitatea de a verifica eventuale datorii , credite contractate de fostii actionari inaintea cesionarii.De asemenea as dori sa stiu si ceea ce implica aceasta cesionare din punctul de vedere al actelor precum si al pretului.Uneori imi pare mai simpla varianta infiintarii unui srl nou.Multumesc pentru sfaturi.