Buna ziua.As dori sa cumpar un srl si as dori sa stiu daca exista posibilitatea de a verifica eventuale datorii , credite contractate de fostii actionari inaintea cesionarii.De asemenea as dori sa stiu si ceea ce implica aceasta cesionare din punctul de vedere al actelor precum si al pretului.Uneori imi pare mai simpla varianta infiintarii unui srl nou.Multumesc pentru sfaturi.
la o societate care tocmai a fost cumparata luna aceasta, nu a fost depus bilantul pe 2008. Cine are obligatia depunerii bilantului? Noii administratori,nu? pentru ca s-au facut modificarile in actele societatii in ceea ce priveste noii asociatii, din vechea societatea nu mai figureaza nimeni in acte....normal ar fi fost sa fie depus bilantul, dar....
Cel mai bine ar fi sa va infiintati o noua societate pentru ca cele vechi pot avea diverse probleme. [editat - publicitate interzisa de regulament]
Av. Vasile Roman
Buna ziua.Va multumesc.voi tine cont de propunerea dumneavoastra ,cu atat mai mult cu cat a mai fost exprimata pe forum si de alte persoane.Inclin sa cred ca este o varianta care nu da dureri de cap ulterioare. [editat] Inca odata multumesc.
Lichidare srl
edy2102
buna seara , din cauza ca sunt intr-o situatie delicata sunt nevoit sa recurg la toate mijloacele de informare de care dispun referitor la lichidarea unui srl ... (vezi toată discuția)