avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate mircea_arh

Activitate mircea_arh

Buna!
Am cumparat pe firma un laptop Asus de la firma 39Computer Serv din CJ in ianuarie 2008. In dec 2008 am incercat reinstalarea de windows. Nu putea copia unele fisiere, deci instalarea era incompleta. Dupa aceea, problema era ca se restarta singur foarte des, nu instala mouse pe usb, audio etc..

In ian 2009, l-am dat firmei 39 comp. in stare fizica perfecta, sa-l trimita in service. Dupa o sapt. am primit un mail (foarte vag) de la EuroServiceCenter din Bucuresti in care imi spun ca l-au scos din garantie pe motiv de "patrundere de lichide in interior", urmand ca reparatiile sa ma coste 1350 ron . Atasat mail-ului, am primit 5 poze cu spatele unei tastaturi in care se vad urme de lichide de dim. ~1cm. Componenta este pozata cu zoom, fara nici o serie vizibila.

Ulterior am aflat de la service, ca de fapt reparatiile sunt pentru inlocuirea placii de baza + manopera +TVA.
Am cerut prim mail sa-mi dea explicatii tehnice asupra influentei lichidului pe placa de baza (daca a ajuns la placa), poze cu placa de baza, nu cu tastatura. Evident ... NIMIC.

Lipsa totala a datelor tehnice, poze fara referire evidenta la componenta "defecta", costul reparatiilor, etc. , toate acestea ma indruma spre o singura concluzie: TEAPA !!!

Acum vreau sa-i dau in judecata. SFATURI VA ROG!