Nu sunt impotriva site-ului si nici impotriva acordarii de consultatii pe acest site sau oricare altul. Doar ca exista barouri care sanctioneaza avocati pentru simplul fapt ca au aparut intr-o revista.
In fine...nu ajungem la un consens...si nici nu e nevoie...
De cand publicitatea e un concept juridic?...Statutul profesiei de avocat nu da o definitie diferita publicitatii fata de sensul traditional.
Atunci de ce utilizatorii site-ului sunt numiti consultanti chiar de catre administratorul de site si isi expun domeniile de consultanta si in plus li se acorda si o nota in functie de activitatea pe site?...asta nu e publicitate?
eu raman la parerea mea...ca e publicitate in cazul avocatilor care ii indica un drum de urmat unei persoane care solicita o solutie pentru o problema ...fiecare are dreptul constitutional la o parere, nu-i asa?...
eu vorbesc de avocati...nu de orice persoana...atata timp cat cineva expune o problema si altcineva (avocat) ii indica modul in care trebuie sa actioneze fundamentat pe texte de lege...eu cred ca ofera o consultatie juridica...