avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate cretzu_00

Activitate cretzu_00

Răspuns la discuția Accident
Buna seara,

In data de 25.06.12 s-a dat hotararea irevocabila prin care se respinge cererea de anulare a pv-ului, iar acum eu ar trebui sa fiu despagubit de cei de la Astra, problema este insa ca a trecut mai bine de 1luna iar acestia acum spun ca imi vor da banii doar atunci cand voi primii hartia de la judecatorie prin posta acasa. Intrebarea mea este, daca eu am fost citat doar ca intervenient in acest proces, voi primi si eu hotararea judecatoreasca acasa sau cei de la Astra doar incearca sa mai traga de timp?
Va multumesc pt raspuns. Ati putea va rog sa ma lamuriti si ce presupune acea conciliere?
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns?
Puteti va rog sa imi spuneti ce presupune aceasta conciliere? Iar ca sa intru si eu ca martor de partea Politiei in proces, cu cat timp inainte trebuie facuta acea adresa ca sa fiu si eu citat?
Am dus aceea notificare scrisa, semnata de un avocat, mi-au dat si numar de inregistrare, insa inca nu am primit niciun raspuns. Ce pot face daca totusi mi-au dat nr de inregistrare nu imi vor raspunde? Si aveti idee care este timpul maxim in care trebuie sa raspunda?
Adresa scrisa sa fie pe mail sau pe hartie si sa o duc personal la sediul lor?
Se poate va rog sa ma ajutati cu un raspuns?
Cei de la asigurari nu vor sa ma despagubeasca nici prin semnarea acelui angajament de plata de a le restitui suma daca procesul verbal va fi anulat, spunand ca nu se poate face nimic pana la terminarea procesului. Am mai citit pe forumuri si am inteles ca as putea sa le formulez o notificare prin care daca nu ma despagubesc conform procesului verbal scris de Politie ii voi da in judecata. Va rog sa imi spuneti daca exista si aceasta modalitate, si daca da trebuie sa le formulez eu o notificare cu ce vreau de la ei, sau este o notificare tip. Si cum sa le-o trimit ca sa fiu sigur ca voi primi si raspuns, pe mail sau sa merg personal la sediul lor sa o las acolo?
Asa este, accidentul s-a produs pe strada lunga. Dar chestia asta cu semnarea acelui act de a restitui suma in cazul in care pierd procesul, ii obliga pe asiguratori sa ma despagubeasca sau depinde de la firma la firma?
Taximetristul avea 3 clienti in masina in momentul accidentului, acestia pot fi martori? Ar fi bine sa imi iau si eu un avocat sa ma reprezinte sau nu este nevoie? In cazul in care procesul verbal va fi anulat, eu as putea da in judecata firma de asigurari sau pe el ca nu ma despagubesc desi politia mi-a dat dreptate mie?