Buna seara,
In seara de 13.12.2011, am avut un accident in Brasov pe o strada cu 3 benzi pe de urcare si o banda de coborare pt autobuze.Eu conduceam pe a 3 banda, pe banda 1 era un taximetrist, a semnalizat si a trecut pe banda 2, iar dupa cativa metri a vrut sa intre direct de pe banda 2 peste banda 3 si cea de coborare si sa intre pe o straduta.In acel moment eu am franat, dar nu am mai putut evita impactul.L-am lovit cu partea fata in aripa spate, iar dupa impact masina lui era paralela cu a mea, deoarece l-am rotit atunci cand l-am lovit in laterat. Am fost la politie, l-a scos vinovat pt neasigurarea la schimbarea directiei de mers, a fost amendat si retinut permisul. Cand am fost pusi sa semnam procesul verbal, politaiul la intrebat pe taximetrist daca are obiectii, acesta a scris ca se afla pe banda 3, adica in fata mea, apoi l-a intrebat daca doreste sa ma despagubeasca si a spus ca nu, lucru care a fost scris pe procesul verbal. Taximetristul a contestat acum pv-ul, iar cei de la asigurari acum mi-au blocat dosarul, desii cei de acolo au vazut ambele masini si au spus ca el a fost vinovat si ca eu ar trebui sa fiu despagubit, dar nu ma pot despagubii pana nu se termina procesul. Din ce am vazut procesul este pt anularea procesului verbal. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Voi fi si eu citat in acest proces? Daca taximetristul va castiga in instanta anularea pv-ului, eu nu voi mai fi despagubit?
Cel mai recent răspuns:
Ioan Ciobanu , Expert judiciar
23:00, 2 August 2012