avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Activitate mirela_andrada

Activitate mirela_andrada

CUM ADICA SA INCHID EU PROCESUL DIN MOMENT CE EU IL DESCHID IMPOTRIVA AC. OM CARE IA DECIZII IN NUMELE MAMEI MELE INCLUSIV II VINDE TERENUL. ESTE POSIBIL SA SE INTAMPLE ASA CEVA?
CUM ADICA SA INCHID EU PROCESUL DIN MOMENT CE EU IL DESCHID IMPOTRIVA AC. OM CARE IA DECIZII IN NUMELE MAMEI MELE INCLUSIV II VINDE TERENUL. ESTE POSIBIL SA SE INTAMPLE ASA CEVA?
ce as putea sa fac in acest caz ? tot pe rand descopar ce a facut acest om cu mama ? in 2001 face o cerere in numele ei de mutare a pamantului de unde ii este dat de primarie pe motive ca nu este productiv > primaria porneste un proces de schimbare a terenului mama fiind reprezentata de o anumita avocata care in lipsa ei solicita admiterea plangeri si care spune ca intimata este de acord cu admiterea plangerii formulate de petent si cu noul amplasament al terenului ori ea nici nu stia de acest lucru noi afland abia azi de acest proces si din ce cauze sa facut schimbul de teren schimb cu care nu santem de acord.
Răspuns la discuția un sfat urgent va rogtru
ce se va in intampla cu ac.om daca va fi gasit vinovat
Răspuns la discuția un sfat urgent va rogtru
nu sa dovedit inca acum este cercetat dar recunoaste el in procesul civ. ca a semnat actele in locul ei
Răspuns la discuția un sfat urgent va rogtru
este cercetat pt semnatura falsa in locul mamei in procesul verbal de primire a pamantului in care membri primariei ii preda lui pamantul fara a avea nici o imputernicire de la mama. este posibil ca primaria sa faca asa ceva?in procesul civil am incercat sa cer anularea ac. promisiuni cu martori si sa demonstrez faptul ca a inselat o . nu stiu ce sanse mai am ?de aceia as dori sa aduc si alte inselaciuni pe care le a mai facut in privinta ac. teren in procesul civ.credeti ca ma ajuta?este un om care se ocupa doar cu pamanturi el poate sa si vanda pamantul cu legea 18 cu contract de vanzare ?
intr un proces civ.se poate demonstra cu dovezi din proc.penal ca acest om este un excroc si ca a inselat o pe mama as putea sa le depun la dosar va tine cont judecatoarea de ele este vorba de semnatura falsa intr un proces verbal de predare a pamantului si o cere de mutare a pamantului facuta in numele mamei si semnata.aest pamant a fost mutat in alta parte de catre primarie .Ce as putea face in aceasta privinta? ac. teren este cu legea 18 /1991 .mama semnindui o promisiune nestiind ce contine pt ca nu stie carte .El vinde ac . teren nefiind proprietar pt. ca interdictia nu a expirat unei terte persoane .Aceasta a 3 a pers foloseste terenul ei fara ca ea sa stie construind pe el un fel de garaj ingradindul fara acordul ei..Ce masuri as putea lua in privinta lui?
Discuție ajutor
daca o promisiune de vanzare teren este facuta in
2 exemplare 1 scrisa cu creionu care ii ramine mamei mele ea fiind cea care promite iar al 2 lea exemplar este scris cu pixul ramane cumparatorului .tot in acelasi timp si cumparatorul ii vinde mamei un teren pe o hartie scrisa de mana cu pixul iar pe mama o pune sa semneze cu creionul .Ce valoare mai au aceste hirtii scrise cu creionul iar semnatura mamei mai are valoare ea fiind in ac. caz cumparatorul
se poate cumpara un teren concesionat pe 49 de ani..in ce conditii?
am deschis un dosar penal membrilor comisiei de la primarie [care imi preda pamantul in baza unui proces verbal unei pers. straine care semneaza in locul mamei mele cu numele ei] si celui care a semnat cu care mai am un proces civ. pt. ca ia facut mamei un testament [ea fiind analfabeta avand probleme de sanatate auz si vazu fiindu i grav afectate] si punand o sa semneze o promisiune de vanzare in care ii da o suma de bani .In procesul civ' el recunoaste ca a semnat procesul verbal si mai spune ca a cerut si mutarea pamantului de unde a fost in alta parte fara a cere acordul mamei.as dori sa aflu ce se va antampla in pr.penal mai departe fiind chemata mama la interogatoriu si daca as putea folosi in pr. penal declaratia in care recunoaste ca a semnat iar in pr. civ. am cerut anularea promisiuni .