am o nelamurire in privinta inregistrarii unui angajat in functia de ”functionar administrativ”. Persoana pe care vreau sa o angajez pe aceasta functie are studii superioare, dar nu de specialitate, oricum postul nu prevede studii superioare, dar as vrea sa stiu care este salariul minim pe economie pentru aceasta functie ca sa stiu cum s-o inregistrez in contractul individual de munca?
va multumesc anticipat!
astept raspunsul dvs.
Am o intrebare la dvs., daca ma puteti ajuta....
Actual detin functia de director general la propria firma, dar vreau sa-mi schimb functia din cauza impozitului care mi se pare destul de mare de platit. Pentru acest lucru va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez : se poate face un act aditional la contractul individual de munca prin care sa specific aceasta modificare sau sa-mi dau demisia si sa ma reangajez cu noua functie?
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc anticipat!
Buna seara,
Reprezint o firma de servicii profesionale de curatenie si am o intrebare in legatura cu repartitia scarilor de bloc pentru o femeie de serviciu cu program de 8 ore pe zi, daca imi poate da cineva vreun raspuns, sau macar sa ma indrumati unde trebuie sa ma informez pentru acest lucru.
Va multumesc frumos!! Astept raspunsul dvs. cu mare interes.