avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBARE FUNCTIE INTR-O SOCIETATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBARE FUNCTIE INTR-O SOCIETATE

Buna ziua,

Am o intrebare la dvs., daca ma puteti ajuta....
Actual detin functia de director general la propria firma, dar vreau sa-mi schimb functia din cauza impozitului care mi se pare destul de mare de platit. Pentru acest lucru va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez : se poate face un act aditional la contractul individual de munca prin care sa specific aceasta modificare sau sa-mi dau demisia si sa ma reangajez cu noua functie?
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MIHAELA B. , utilizator 21:52, 11 Ianuarie 2010
Decizie de schimbare a functiei, urmata de un act aditional la contractul dvs. de munca si inregistrat la ITM ca atare.
multumesc frumost pentru raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director economic sau economist loredanaelena loredanaelena Buna seara am o problema destul de delicata:la data de 1.10.2009 se da o decizie de catre dir. general precum ca este numita in functia de dir. economic , ... (vezi toată discuția)
Director general - srl crysandu crysandu LA MULTI ANI! Sunt unul din cei doi asociati din cadrul unui SRL si detin 20% din actiuni. In prezent, atmosfera s-a schimbat, relatia dintre noi s-a racit si ... (vezi toată discuția)
C.i.m. - modificare functie retroactiv Soleil Soleil Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de un contract de munca si nu stiu cum sa o mai rezolv. Incepand cu 01.02.2005 firma noastra a incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)