avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate arys

Activitate arys

Răspuns la discuția lovire si alte violente
andymaurul a scris:

Este de netagaduit ca ar ajuta foarte mult in cazul in care prietena fratelui dvs.ar arata anchetatorilor,si mai mullt,proband cele aratate,precum ca este amenintata in continuare de respectivul.Daca veti proceda asa,o sa observati cat de repede se misca lucrurile.

Fata a spus si in declaratie ca a amenitato respectivul dar politzaiul a spus ca oricum declaratia ei este nula pentru ca nu l-a recunoscut drept autorul faptei,si inca ceva cum poate un politai sa iti spuna sa scri in declaratia ta ce vrea si ce iti spune el?Iar recunoasterea de grup cand se face cand este autor necunoscut sau se face si in cazul in care ai depus plangere impotriva cuiva?
Răspuns la discuția lovire si alte violente
andymaurul a scris:

Nu va speriati.Daca prietena fratelui dvs.ar depune marturie in care il mentioneaza pe respectivul ca unul dintre autori,lucrurile se vor aranja.Apoi ,mai exista testul pligraf.Dar neaparat prietena fratelui dvs.sa-si invinga frica si sa-l indice pe respectivul ca autor.

Va multumesc pentru sfaturi,dar daca fata aceasta ar depunde si ea la randul ei plangere pentru amenintarile ce le-a primit si le primeste in continuare de la acest individ?Ea are martori impotriva lui, ar ajuta cu ceva cazul nostru?

Nu stiu ce sa mai fac... ma mira indiferenta..organelor de stat in astfel de cazuri la noi inRomania,( eu locuiesc in Germania) ,dar cazuri de genul sa vina cineva din senin sa te pocenasca in asa fel incat sa trebuiasca sa fi operat si... pur si simplu... pe nimeni.. nu intereseaza ...
In data de 28.12.2008 fratele meu de 18 ani a fost atacat de 4 indivizi presupunem minori.Are 15 zile de spitalizare si certificat medico-legal.Pe unul dintre ei l-a vazut si l-a recunoscut.Am depus plangere la politie avand martora fata ce il insotea pe fratele meu in momentul cand a fost agresat.Individul care l-a agresat este chiar fostul prieten al fetei care o ameninta o urmarea si ii aducea tot felul de injurii. Fata a dat si ea declaratie dar de frica acestui individ nu a mai spus ca l-a recunoscut.Politia a spus ca vor cere testul poligraf pentru ca nu sunt alte dovezi dar ca nici acest test nu`i va dovedi vinovatia. Ce s-ar putea face in acest caz?Individul amenintase in sectia de politzie ca il va da in judecata pe fratele meu(politaiul facand un comentariu aparte "aici s-a dat de gol ca ascunde ceva venind asa de sifonat").Este posibil ca fratele meu din victima acestui nenorocit sa devina vinovat?
Astept un raspuns.
Va multumesc