avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate alina_alina

Activitate alina_alina

Discuție Urgent,va rog
Am o problema si am nevoie de ajutor,e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva deoarece nu am foarte multa experienta in campul muncii...In data de 2 ianuarie 2009 magazinul la care lucrez s-a inchis pentru renovare,ne-au anutat ca vom sta acasa pe aceasta periosada pana ce ne vor anunta ei.am stabilit ca in perioada aceasta ca vom fi platite cu salariul de incadrare ca dupa o luna sa ne spuna ca vom primi alta suma mult mai mica...am uitat sa mentionez ca ei ne-au bagat in concediu o perioada de rimp(difera la fiecare fata in parte in functie de cate zile de cocediu mai aveau din vara).Acum am aflat ca ei ne vor plati doar concediul iar restul zileleor nuu vor fi platite in ciuda faptului ca la inceput stabilisem altceva(am uitat sa mentionez ca nu s-a semnat nimic).Am auzit si de somaj tehnic?poate fi aplicat in situatia de fata?Acum vor sa ne intoarcem sa ii ajutam la curatenie(magazinul inca nu s-a deschis) si refuza sa ne dea si restul de bani...Au spus ca daca nu suntem multumite putem prezenta demisiile... Ce e de facut in acest caz?