avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate smith2008

Activitate smith2008

Răspuns la discuția concediul de cresterea copilului
imi puteti spune cand poate sa-si inainteze demisia?
Răspuns la discuția concediul de cresterea copilului
va multumim.
nu vreau sa plec sa ma stabilesc in strainatate, ci doar sa aduc anumite masini sau lucruri( deci nu se pune cazul de a nu fi alaturi la cresterea copilului). ea vrea sa dea examenul pentru traducatori autorizati.
Răspuns la discuția concediul de cresterea copilului
ea vrea sa stea acasa cu copilul, iar eu vreau sa plec in strainatate. chiar daca stim ca pierdem niste bani
am vorbit cu cel de la firma de asigurari din romania si mi-a spus ca trebuie sa iau legatura cu proprietarul din talon, cu toate ca autoturismul a fost vandut de proprietar. El a spus ca nu imi va deschide dosarul deoarece el nu recunoaste contractul de vanzare cumparare facut intre mine si persoana din romania.
multumesc
Răspuns la discuția concediul de cresterea copilului
si daca isi da demisia dupa acest concediu de sarcina si leuzie?
sotia mea e insarcinata in luna a opta. as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care ea vrea sa-si dea demisia de la primaria unde lucreaza, pentru a intra eu in concediul de cresterea copilului. Cand trebuie sa isi dea demisia?
in data de 20.11.2010 am avut un accident de circulatie fiind lovit de un autoturism cu numere de bulgaria. Eu am tot o masina cu numere de bulgaria pe care am cumparat-o de la un cetatean roman care la randul sau a cumparat-o de la proprietarul din bulgaria( am cumparat-o in data de 18.04.2010, si nu e inscrisa la fisc). un inspector de la asigurator a spus ca nu poate sa-mi deschida dosarul de daune si sa ma despagubeasca pentru ca nu m-am dus sa o inscriu la fisc, si ca nu stie daca eu sunt proprietarul autoturismului. Am contract de vanzare cumparare cu respectivul roman, care la randul sau are un contract de vanzare cumparare cu persoana din bulgaria. nu stiu ce sa fac pentru ca proprietarul roman este plecat in germania.