avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate evi

Activitate evi

Urmeaza sa-i platesc cei 40% si ma gandeam daca as putea sa inchei un act de comun acord cu ea asa incat suma sa ramana fixa. Dar inteleg ca, copilul poate cere el la varsta majoratului o astfel de majorare, deci ar fi doar temporara o astfel de solutie.
Multumesc pentru raspunsuri!
Prin sentinta civila s-a stabilit sa-i platesc ex-sotiei o sulta de 40%, casa revenindu-mi mie, iar copilului o suma lunara de 250 euro precum si prima de asigurare pentru o bursa de studii, pana la varsta majoratului. M-am achitat de toate aceste obligatii pana in prezent.
Poate ex-sotia sa ceara suplimentarea acestei sume pentru copil pe viitor? Cum pot evita astfel de actiuni posibile ale ei?
Răspuns la discuția amanare executare judectoreasca
Valoarea de circulatie la 2006 nu a fost stabilita.

Multumesc pentru raspunsul prompt.

In sentinta civila de divort s-a stabilit si plata unei sulte de 40% din valoarea casei catre sotia mea in cazul in care casa se va vinde in termen de trei ani de la pronuntatrea sentintei, iar in cazul in care aceasta nu se vinde, intra in posesia mea si sunt obligat la plata sultei, luandu-se in calcul valoarea de circulatie a imobilului la data de 11.10.06.Imobilul nu s-a vandut, s-au depasit cei trei ani si ex-sotia a apelat la executorul judecatoresc pentru a-si recupera banii.
Ce variante am pentru a amana plata? (piata imobiliara e inghetata momentan)