avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amanare executare judectoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amanare executare judectoreasca

In sentinta civila de divort s-a stabilit si plata unei sulte de 40% din valoarea casei catre sotia mea in cazul in care casa se va vinde in termen de trei ani de la pronuntatrea sentintei, iar in cazul in care aceasta nu se vinde, intra in posesia mea si sunt obligat la plata sultei, luandu-se in calcul valoarea de circulatie a imobilului la data de 11.10.06.Imobilul nu s-a vandut, s-au depasit cei trei ani si ex-sotia a apelat la executorul judecatoresc pentru a-si recupera banii.
Ce variante am pentru a amana plata? (piata imobiliara e inghetata momentan)
Cel mai recent răspuns: evi , utilizator 20:54, 8 Februarie 2009
Cunoasteti care au fost criteriile dupa care a stabilit executorul valoarea de circulatie a imobilului ? pentru ca este foarte posibil sa nu detina un titlu cert in acest sens, caz in care puteti formula o contestatie la executare in care sa aratati necesitatea efectuarii unei expertize pentru a fi evaluat coret pretul imobilului si a se stabili in functie de aceasta sulta ce ii revine sotiei - puteti face acest lucru si intr-o actiune in constatare.

Valoarea de circulatie la 2006 nu a fost stabilita.

Multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii sammy44 sammy44 Buna ziua. Pe data de 23 noi. am avut termen pt procesul de partaj , termen care a fost comunicat printr-o citatie. Am avut termen pt divedirea achitarii ... (vezi toată discuția)