avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... comunicarea hotararii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

comunicarea hotararii

Buna ziua. Pe data de 23 noi. am avut termen pt procesul de partaj , termen care a fost comunicat printr-o citatie. Am avut termen pt divedirea achitarii sultei catre fostul sot , lucru care mi-a fost imposibil , drept pt care i s-a atribuit fostului sot apartamentul cu obligativitatea de a-mi plati sulta pana la data de 25 ian 2010. Aceata data am aflat-o de la condica , intrucat judecatoarea nu a pronuntat decat faptul ca este nevoita sa-i atribuie lui imobilul urmand sa plateasca sulta , fara a preciza si tyermenul de achitare. In dosarul de partaj exista si un intervenient care beneficiaza de o executare silita a imobilului. Cineva astazi mi-a spus ca ar fi trebuit sa fac recurs pana a astepta sa vad daca voi primi sulta sau nu , intrucat daca nici el nu va avea banii , atunci intervenientul va cere instantei sa fie executata silit casa , dosarul fiind suspendat pe perioada partajului. Eu nu am primit nici o hartie prin care sa mi se comunice incheierea din 23 noi...pe ce baza as fi facut recursul? Doar pt ca am citit in condica fara sa primesc citatie ? Sunt destul de bulversata intrucat cred ca am depasit si termenul de recurs ...
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 18:19, 8 Decembrie 2009
In cazul d-voastra. termenul de recurs curge de la data comunicariii sentintei.
Asadar, asteptati, comunicarea care se poate intinde si pe o durata de cateva luni.
Multumesc de raspuns. Stiu sigur ca nu voi primi sulta si cred ca mai avem posibilitatea sa vindem singuri apartamentul inainte sa fie scos la licitatie de catre executor...sper sa obtin termene cat mai lungi , intrucat piata imobiliara a scazut f mult . Val. sultei este cu mult peste 1/2 a ceea ce s-ar obtine acum din vanzarea apartamentului si ar fi imposibil ca vreuna din parti sa plateasca ceva ce nu concorda cu realitatea , judecatoarea spunandu-mi cand am invocat acest lucru ca nu se poate schimba nimic in evaluarea facuta de expert la momentul respectiv de acum un an
Decizia din recurs nu vi se comunica la domiciliul indicat.Va trebui dumneavoastra sa o luati de la arhiva .
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Deci daca am avut ultima infatisare pe 23 noi , ultima zi pt depunerea recursului este 11 dec , scazand sambetele si duminicile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitarea sultei sammy44 sammy44 Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat sammy44 sammy44 caut un avocat specializat in executari silite (vezi toată discuția)
Incredintare apartament mada16 mada16 Buna ziua , sunt un utilizator nou si as vrea sa va cer cateva informatii. Sunt intr-un proces de partaj cu fostul sot , am un minor in incredintare , exista ... (vezi toată discuția)