avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită caut urgent avocat
Discuție deschisă în Executare silită

caut urgent avocat

caut un avocat specializat in executari silite
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 08:59, 17 Octombrie 2011
Gasiti avocati specializati, in domeniul "executari silite", aici:
www.avocatnet.ro/content/con...

In profilul de activitate al acestor doamne/domni avocati, apare si specializarea "executari silite".Ramane ca dvs. sa alegeti.
O zi buna.
Spuneti-mi ce problema aveti si in ce faza a executarii silite va aflati.
Am o instiintare de vanzare a unui imobil , la care sunt coproprietar , dar care, dupa parerea unui avocat , eu mi-am pierdut aceasta calitate deoarece i-a fost atribuit fostului sot cu obligativitatea de a-mi plati sulta. Cum el nu a facut acest lucru , Instanta a deispus vanzarea prin executor. Un alt avocat mi-a spus ca trebuia sa-mi inscriu sulta la cartea funciara , dar ca pot sa o fac si acum , in ziua primului termen de licitatie.
Daca in cadrul actiunii de partaj imobilul i-a revenit fostului sot, care acum are sa va dea sulta dvs. nu mai sunteti proprietara.Intrebarea mea este in baza carui titlu executoriu este executat fostul sot si de cand dateaza pentru ca este important.Sa inteleg ca dvs. sunteti creditoare, dar dvs. spuneti ca instanta a solicitat . Nu prea va exprimati cu claritate.Referitor la notarea sultei in cartea funciara acest lucru trebuie facut anterior vanzarii la licitatie publica, pentru ca la data licitatiei cind execuorul va solicita un extras de carte funciara sa aiba in vedere si sarcina asupra imobiluluireferiotare la sulta. Cel mai bine ar fi sa aratati actele pe care le drtineti unui avocat.
In cadrul procesului de partaj a fost si un intervenient, o societate caruia fostul sot datoreaza o suma de bani si care are inceputa o executare silita pe apartament , dar care a fost suspendata pe perioada partajului. Apartamentul a fost atribuit fiecaruia dintre soti , cu obligativitatea platii sultei in cota e 1/2 din val, dar cum nici unul dintre noi nu a avut aceasta posibilitate , judecatorul a dispus vanzarea prin executor. Punerea in aplicare a hotararii a fost ceruta de catre intervenient, asa si suna incheierea. In baza acestei hotarari s-a facut instiintarea de vanzare , in luna august , hotararea fiind din ianuarie anul trecut. Recursul irevocabil este datat din martie anul acesta.As dori sa aflu opinia mai multor avocati pt ca vad ca difera. Ma pot duce luni , in ziua primului termen de vanzare ,cu o cerere de creanta la executor , este in termen?

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare partaj sammy44 sammy44 Sunt partea reclamanta in procesul de partaj, hotararea Instantei atribuind pe rand imobilul fiecarei parti , ultimul fiind fostul sot si intrucat nici unul nu ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Neachitarea sultei sammy44 sammy44 Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)