avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită caut urgent avocat
Discuție deschisă în Executare silită

caut urgent avocat

caut un avocat specializat in executari silite
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 08:59, 17 Octombrie 2011
Nu cred ca trebuie depusa o astfel de cerere, intrucat executorul va sti cum sa imparta banii obtinuti dupa vanzarea apartamentului ...
Am inteles ca nu executorul va imparti banii adjudecati , ci un judecator si ca e mai bine sa fie in clar sulta mea , intrucat este creanta cea mai mare din toate datoriile care sunt pe aceasta casa si daca banii nu vor fi indestulatori , va reveni fiecarui creditor procentual din suma care o are de recuperat. Daca sulta pe care vreau sa o inscriu este 1/2 dintr-o evaluare mai mare , care nu mai corespunde cu realitatea imobiliara de-acum , dar de la care porneste licitatia , se va tine cont de suma inscrisa , iar daca nu o voi inscrie , ea va fi 1/2 din ceea ce se adjudeca?
In primul rand imobilul scos la vanzare trebuie evaluat in cadrul dosarului de executare de catre un expert tehnic de specialitate. Aceasta va fi valoarea la care va fi scos imobilul la licitatie publica.Dvs. trebuie sa faceti cunoscut executorului printr-o adresa in scris depusa la dosarul de executare ca sunteti creditoare in baza unui titlu executoriu, respectiv sentinta de partaj. In situatia in care valoarea imobilului va fi indestulatoare pentru toti creditorii atunci sumele vor fi date catre acestia, daca nu se vor imparti procentual.Contactati un avocat ca sunt multe siretlicuri care se fac si sa nu aveti de pierdut ca este greu mai tarziu sa intoarceti situatia printr-o eventuala contestatie.
Astazi la ora 12 are loc primul teremn de licitatie si eu nu am depus nici o cerere de creanta , dar mi s-a spus ca pot sa o depun iainte de ora 12. Am vreo sansa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare partaj sammy44 sammy44 Sunt partea reclamanta in procesul de partaj, hotararea Instantei atribuind pe rand imobilul fiecarei parti , ultimul fiind fostul sot si intrucat nici unul nu ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Neachitarea sultei sammy44 sammy44 Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)