avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate alecs_alecs

Activitate alecs_alecs

Am si eu o problema asemanatoare cu ce a postat lerot si v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea raspunde: stau intr-un bloc ce este cunoscut ca fiind camin,mai toti proprietarii(camerele au fost vandute si cumparate cu acte in regula) si-au facut una alta (ex. baie in casa, inchideri de hol,spargere de pereti despartitori ai camerelor pt a face un fel de apartament,etc)...eu am construit ,stand la parter si pe spatele blocului, un balcon mai maricel decat celelalte undeva la 2m latime cu 3,30 lungime...e construit de vreo 9 ani si nimeni nu a fost impotriva la data ridicarii lui,nu este cu fundatie ci doar din cusag de lemn imbracat in rigips....acum cand au venit cei cu reabilitarea blocului,m-am trezit cu cateva comisii pe cap de la primarie si disciplina in contructii care ne-au intrebat de autorizatie...si ar cam vrea sa le demoleze desi firma de reabilitare a zis ca se monteaza schela fara nicio problema...plangerile sunt facute de vreo 7-8 vecini care au fost pusi sa isi dea balcoanele facute din cadru metalic jos...intrebare: 1. Se aplica legea 50/1991 si in cazul meu?
2. Poate fi daramat in urma unor plangeri ale locatarilor sau a unei plangeri facute de asociatia de locatari reprezentata de presedinte sau administrator?
Va multumesc!