avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate gandreea

Activitate gandreea

Buna ziua,

Data de valabilitate a dovezii de disponibilitate a denumirii unui ONG a expirat de 7 zile( hotararea priving asociatia a fost data inaintea expirarii), cand se prezinta dosarul la judecatorie cuprinzand actul constitutiv, statutul, acte doveditoare de sediu si patrimoniu si dovada disponibilitatii denumirii, va fi complet ? sau va trebui reinoita dovada de disponibilitate a denumirii asociatiei ?
Răspuns la discuția Incadrare cu probleme !
Dar daca vrea, este posibil sa fiu incadrat cu studii superioare. Este o obligatie fortata de prevederile legale incadrarea cu studii medii ?
Buna ziua,

Am terminat in anul 2008 Ingineria produselor alimentare si am obtinut si licenta (respectiv 5 ani la zi), in finele anului 2008 m-am angajat in administratia publica (primarie) ca asistent social. Momentan sunt incadrata Referent III, cu un salariu de 678 lei, respectiv studii medii.
Din serviciul de contabilitate mi s-a raspuns ca nu pot fi trecuta cu studii superioare, deoarece nu am studiile de specialitate.
1. Sunt corect incadrata ?
2. Se poate sa fiu platita cu studii superioare, pe acest post (asistent social) ?
3. Daca da, care ar fi demersurile necesare sau solutia ?

Va multumesc anticipat.