avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate georgiana m

Activitate georgiana m

Nu am dovezi!!!#-o masina este inscrisa in Italia eu sunt tot in Italia si nu pot face nimic... O sa cumpar o videocamera de supraveghere si poate numai asa o sa-i cer daune stimabilului! Mi-e dor de acasa dar cand vad atata neghiobie... imi trece d
Multumesc pentru raspuns!!! Masina este inscrisa in Italia... si asa o sa ramina pt o bucata de timp....M-am interesat si nu pot inchiria un loc de parcare .. Oricum o sa parchez tot in "locul" stimabilului. Data viitoare o sa-i inregistram amenintarile si m- am gandit sa cumpar o videocamera de supraveghere... Asa am devenit!!!! Sa comitem acte de spionaj pt o parcare!!!! In felul acesta o sa pot dovedi si o sa am dreptul a-i cere pagube materiale! Asa cum e acum pot depune plangere la politie?
Buna seara,

Vroiam sa stiu... un proprietar al unui apartament..la cate locuri de parcare are dreptul??? Cu o 2 luni in urma i-am facut cadou fratelui meu o masina , masina pe care a parcat-o in "locul" uni batranel care vara sta la tara... acesta acum s-a intors si si-a reluat "locul de veci" pentru ca, asa suntem parcam de 2 ori si devenim proprietari#-o.... Oricum .. de o sapatmana parcam in "locul" altuia care este proprietar a unui singur apartament dar are 2 locuri de parcare : unul la care plateste chirie si altul insusit ca asa vrea "muschiul" lui ... timp de 3 zile ne-a avertizat ridicandu-ne stregatoarele ... azi in schimb a trecut la fapte!!!! A facut o mare zgarietura de vreo 30 de cm pe capota!!!! Nu am dovezi din pacate dar, sigur a fost el :( Ce este de facut in acest caz????? Tipul a mai adaugat " Sa fie pentru ultima data cand parchezi aici!!" ...In acest caz ce ar trebui sa deduc?? Urmatorul pas este incendierea masinii?????. Bine ca Pro TV-ul face campanie de reeducare a cetatenilor romani... Jos palaria!!! Romania este o tara frumoasa ... pacat ca este locuita! Sa fiti iubiti!!!
Proprietarul masinii inmatriculata in Franta trebuie sa faca o procura la un notar in Franta .O sa aibe nevoie si de o copie a pasaportului persoanei romane care o sa o foloseasca. Trebuie sa se mentioneze in procura ca masina poate fi folosita in toate tarile U.E cat si in Romania. Va scriu ca acelasi lucru sunt pe cale sa il fac si eu.. Succes! ;)
Buna Ziua,

Am angajat un avocat sa imi inregistreze actul costitutiv al societatii la registru comertului. Din martie trebuia sa faca acest lucru dar nu l-a facut. M-a tot miniti ca a fost ca i-au fost respinse actele.. mi-a cerut alte documente iar acum dupa o scurta investigatie facuta la Registru iese ca stimabilul nici nu a pus piciorul pe acolo vreodata... Problema este alta... asociatul meu roman care era si administrator odata mi-a trimis o scrisoare recomandata in care ma instiinteaza ca vrea sa -si vanda partile sale sociale care sunt de 10% , eu am 90% si urmam in urma inregistrari sa fiu noul administratorul firmei. Mi-a fost reprosat in acea recomandata ca actele si deciziile AGA nu au fost inregistrate la registrul comertului si ca patrimoniul societatii este in pericol de aceasta el vrea sa cesioneze partile lui sociale . Totodata am aflat ca nu a vrut sa semneze noul act costitutiv al societatii . Ce consecinte comporta neinregistrarea actului costitutiv la registru ? Cum pot sa actionez in acest mod ? Pot trage la raspundere avocatul meu care in ciuda faptului ca a fost platit nu si-a indeplinit datoriile ? Va multumesc! :sorry: