va multumesc mult. am auzit ca ar fi in discutie in parlament,o lege impusa de catre uniunea europeana privind dreptul de proprietate... sau ceva asemanator. nu ma pricep ...
am decoperit ca tatal meu care este decedat a avut un teren pentru care nu a facut nici un demers pentru obtinerea lui in acel " timp limita" am reusit sa descopar care sunt vecinatatile, am descoperit niste acte pe care primaria si arhiva nationala de stat mi le-au furnizat am facut si o cerere la primarie pentru retrocedarea terenului dar cei din primarie nu au vrut sa mi-l acorde pe motiv caam depasit termenul dat pt retrocedare.intrebarea mea este daca stie cinevaceva in acest sens si daca s-a mai dat vreo lege privind retrocedarea acestor terenuri. cineva mi-a spus ca e posibil sa se fi dat ceva in acest sens. va rog ajutati-ma
O CUNOSTINTA A MEA , A VAZUT-O PE LEGIS.RO SI NU A PUTUT SA MI-O TRIMITA PT CANU POATE INTRA PE MESS SAU PE EMAILCU PC-URILE DE LA SERVICI . MI SE PARE C A DUPA DATA DE 5 FEBR. A FOST ETALATA PE LEGIS
am inteles ca acum, in februarie 2009 s-a dat o decizie pt modificarea titlurilor 7,8,9,13 a legii 247/2005. cum as putea intra in posesia ei si in ce mod ma poate ajuta
va multumesc
Cum pot revendica un teren care a fost luat in baza decretului 115/1959 si de care am aflat acum vreo 2 saptamani,am inteles ca acum in februarie 2009 s-au schimbat niste titluri si niste articole in legea 247 .Am inteles ca nu mai exista termen si s-ar putea revendica... este adevarat? ce as putea face tinand cont ca terenul este liber,nu e construit,si este in proprietatea primariei . cu decizia data in febr. 2009 a curtii constitutional privind legea 247/2005 as putea face ceva?
ce sanse am ? va multumesc