Cum pot revendica un teren care a fost luat in baza decretului 115/1959 si de care am aflat acum vreo 2 saptamani,am inteles ca acum in februarie 2009 s-au schimbat niste titluri si niste articole in legea 247 .Am inteles ca nu mai exista termen si s-ar putea revendica... este adevarat? ce as putea face tinand cont ca terenul este liber,nu e construit,si este in proprietatea primariei . cu decizia data in febr. 2009 a curtii constitutional privind legea 247/2005 as putea face ceva?
ce sanse am ? va multumesc
Din pacate, nu prea mai aveti ce face. Termenul de formulare a notificarilor privind restituirea in natura prevazut de Legea 10/2001 nu s-a modificat, nici nu a fost prelungit , nici nu s-a stabilit un nou termen prin Legea nr.1/2009.
am inteles ca acum, in februarie 2009 s-a dat o decizie pt modificarea titlurilor 7,8,9,13 a legii 247/2005. cum as putea intra in posesia ei si in ce mod ma poate ajuta
va multumesc
O CUNOSTINTA A MEA , A VAZUT-O PE LEGIS.RO SI NU A PUTUT SA MI-O TRIMITA PT CANU POATE INTRA PE MESS SAU PE EMAILCU PC-URILE DE LA SERVICI . MI SE PARE C A DUPA DATA DE 5 FEBR. A FOST ETALATA PE LEGIS