avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce as putea sa fac pt.a revendica un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce as putea sa fac pt.a revendica un teren

cum as putea intra in posesia unui teren care a fost luat in baza decretului 115/1959 , de care am aflat de curand si nu a fost revendicat pana acum cu legea 18 si 247.Ce sanse mai am de a recupera acest teren?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
marilena georgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: marilena georgescu , utilizator 11:15, 11 Februarie 2009
Nu aveti nici o posibilitate de a revendica terenul intrucat termenele de depunere a cererilor pentru terenurile agricole si forestiere au expirat. Aceste termene nu au fost putine, circa 4 termene.
am inteles ca acum in februarie 2009 s-au schimbat niste titluri si niste articole in legea 247 .Am inteles ca nu mai exista termen si s-ar putea revendica... este adevarat? ce as putea face tinand cont ca terenul este liber,nu e construit,si este in proprietatea primariei
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
marilena georgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati,dati-mi lamuriri marilena georgescu marilena georgescu Cum pot revendica un teren care a fost luat in baza decretului 115/1959 si de care am aflat acum vreo 2 saptamani,am inteles ca acum in februarie 2009 s-au ... (vezi toată discuția)
Redobandire teren popd_ms popd_ms De curand am descoperit ca intr-o comuna am fi avut niste terenuri luate de stat in perioada comunista (problema cu fostele CAP-uri). Din pacate am descoperit ... (vezi toată discuția)
Decretul 115/1959 stefan1964 stefan1964 Străbunicilor mei li sa luat terenurile arabile în baza Decretului 115/1959. Când sa făcut cererea de retrocedare a terenurilor agricole în baza Legii ... (vezi toată discuția)