avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decretul 115/1959
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decretul 115/1959

Străbunicilor mei li sa luat terenurile arabile în baza Decretului 115/1959. Când sa făcut cererea de retrocedare a terenurilor agricole în baza Legii 18/1991, ni sa apus ca să nu facem cerere pentru terenurila expropiate în baza Decretului 115/1959, şi nu am făcut, ele rămânâd la Stat. ªtiţi cumva dacă s-au retrocedat terenuri care au fost expropriate în baza Decretului 115/1959?. Dacă au fost retrocedări, cum aş putea ca să intru în posesia lor ?.
Vă mulţumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ce as putea sa fac pt.a revendica un teren marilena georgescu marilena georgescu cum as putea intra in posesia unui teren care a fost luat in baza decretului 115/1959 , de care am aflat de curand si nu a fost revendicat pana acum cu legea ... (vezi toată discuția)
Cazan de fabricat rachiu luat in baza decretului 115/1959 chrystyana2010 chrystyana2010 defunctului i-au fost luate in baza decretului 115/1959 teren agricol si cazan de fabricat rachiu. problema este ca succesorii lui au facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren sanda2s sanda2s Buna seara! In sensul art. 44 - Dreptul de proprietate privata prevazut de Constitutia Romaniei, inteleg ca dreptul de proprietate il au toti mostenitorii ... (vezi toată discuția)